Halloween-Koi a barátnőimmel pizsipartit is tartanánk, mert hát azért az úgy lenne jó, h horrort nézünk, és közben elfogyasztjuk a gyűjtött cukorkát.. De anya nem egyezett bele, hogy mindenki nálam aludjon... Viszont a legjobb barátnőmmel megbeszéltük, h megpróbáljuk megkérni arra , h csak ő had' aludjon nálam.. De nem tudom, hogy hogyan tudnám megkérni anyut.. :/ Légyszi az értelmetlen válaszokat mellőzzük!! :D 15/L
Anyu, beszéltünk már a hétvégéről, azt lehetne, hogy csak a legjobb barátnőm a xy itt alszik?
2015. okt. 27. 21:15
3/17 anonim válasza:
Magyarországon nem szoktak halloweent tartani.az amerikai szokás.Mi a halottak napját "ünnepeljük".
2015. okt. 27. 21:20
4/17 anonim válasza:
Most komolyan ezen kel kotozkodni kedves 3.??
Es kérdező úgy, hogy
"Anya itt aludhat csak a legjobb barátnőm?"
2015. okt. 27. 21:30
5/17 anonim válasza:
3 as: először is amerikába is már úgy gyűrűzött be annak idején a szkás írországból ;) de már az írek is csak örökölték :)
aa halottak napja meg katolikus egyház által kijelölt ünnep.. nem magyar szokás, csak szépen beépült, mert itt ez a legnagyobb felekezet...
szóval mindenki ünnepel amit akar. Én pl mindkettőt:) családilag. ne ütik egymást, másnapokon vannak. Szóval elférnek egymás mellett ;)
2015. okt. 27. 21:31
6/17 anonim válasza:
#3 Én pl. nem ünneplek haloweent, de tökmindegy, mert Nov 1.-jén, vagy 2.-án is ugyanolyan ratyi érzés temetőbe menni, mint haloweenkor. Legalábbis szerintem.
2015. okt. 27. 21:48
7/17 anonim válasza:
"és közben elfogyasztjuk a gyűjtött cukorkát"
Ha csak nincs a közelben élő rokonokkal összebeszélve, akkor ne számítsatok cukorkára.
Amúgy meg:
"Anya gondolkoztam azon amit mondtál és értem, hogy x lány sok lenne. De azt megengednéd-e, hogy Kati itt töltse az estét?"
2015. okt. 27. 22:12
8/17 anonim válasza:
Magyarországon nincs halloween
2015. okt. 27. 22:15
9/17 anonim válasza:
Nem haloweenkor járnak az emberek temetőbe -.-
2015. okt. 27. 22:32
10/17 anonim válasza:
#8 Igen, de sok ... emberke enged a nyugati nyomásnak, és feladja a drága keleti szokásokat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!