Valaki megmagyarazna nekem, hogy megis miert jo ez anyamnak?
Figyelt kérdés
Roviden:
Van egy rokkant macskank akit nagyon megszerettem, ezzel parhuzamban anyam megutalta. Barmit csinal szeremcsetlen allat rogton ordit vele meg fenyegeti ilyemsi (tudom h nem erti, de engem zavar)
Baratnom azzal az indokkal nem johet at, hogy o pihenni akar. Mert amugy nagyon zavarjuk -.-
18L
2015. okt. 26. 20:10
11/17 A kérdező kommentje:
Nehez a felfogasodnak hogy iden erettsegizek? Nezz mar utana mennyire szamit a tovabbtanulasban h milyen eredmenyeket erek el. Nem 10-20 evvel ezelott jarunk h minden egyszeru... nem, 50ora kotelezo, legalabb 2 emelt erettsegi, a kozepeket jol megirni (ugy h mar csak nyelvbol es infobol lehet elorehozottat tenni)... es akkor mindenfele versenyben legyel elso 10 kozott meg ilyenek... 450pontokat kernek a jobb helyeken :D probald mar meg teljesiteni... suliba is teljesits, itthon is felelj meg, "pihend ki magad"... aha
2015. okt. 26. 22:16
12/17 anonim válasza:
Am minek gyűjtitek a macskákat, ha anyád utálja őket?
13/17 mandiga válasza:
Szerintem ha egy anya szül gyereket, és eléri azt a korta gyerek, nem üldöznie kellene, hanem inkább támogatni. Nincs mindenkinek lehetősége munkát, albérletet találni. A legtöbb diákot akinek ez mind sikerül ott a szülők is támogatják őket, de akinek semmi támogatása nincs, és a lehetőség is kevés, annak nem egyszerű mindezt megtenni. Az anyának kellene másképp viselkednie, mert a gyereke marad amíg él. Nem értem az ilyen szülőket. Amint felnő egy gyerek akkor már nem a gyereke? Én azt mondom, hogy ülj le és beszélj anyuddal, hátha lehet változtatni, legalább addig amíg suliba jársz. Utána sem könnyű albérletet fenntartani, mert átlag annyi az albérlet mint a havi fizetés, ráadásul a közösködés sem mindig jó.
14/17 A kérdező kommentje:
Nem gyujtjuk, csak siman van az anyamacska, es annak ez a 2 kolyke nalunk maradt (nem egyidosek). Btw a kutyaval is ez van. En szeretem anyam utalja :D
Hat valtozni anyam mer nem fog, de nem tudom megerteni miert csinalta ezt vilag eleteben :/..
2015. okt. 27. 13:44
15/17 heloszia71 válasza:
Szanalmas vagy, amig o tart el teged es nem forditva ,addig kuss a neved es nem hepciaskodsz meg itt rinyalsz hogy milyen rossz az eleted. Nagyon sok gyerek szenved ,meg hasonlok de te csak egy macska miatt vergodsz
16/17 anonim válasza:
#15, hát irogatok-olvasgatok én itt egy ideje, de ekkora sötét tahó kommentbe még nem sikerült belefutnom... gratulálok...
17/17 heloszia71 válasza:
Remek,akkor most szepen ulj le valahova es legyel boldog hogy be szoltal, gratulalok az eddigi tejesitmenyedhez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!