Valaki megmagyarazna nekem, hogy megis miert jo ez anyamnak?
Roviden:
Van egy rokkant macskank akit nagyon megszerettem, ezzel parhuzamban anyam megutalta. Barmit csinal szeremcsetlen allat rogton ordit vele meg fenyegeti ilyemsi (tudom h nem erti, de engem zavar)
Baratnom azzal az indokkal nem johet at, hogy o pihenni akar. Mert amugy nagyon zavarjuk -.-
18L
Ha panaszkodni akartál, megtetted. De erre a kérdésre választ várni ?
Azért jó anyádnak, mert ő úgy érzi, neki így kell viselkednie. A barátnődet is megindokolta---zavarja. Kitartó munkával talán elérheted egyszer, hogy a barátnőd átmehessen.
Az hogy ez miért jó anyukádnak, ki tudja. Az biztos, hogy ami neked jó, az neki nem, bármit tehetsz nem fogsz neki megfelelni, talán soha. Nem az állattal és a barátoddal van gondja, egyszerűen az a lényeg, hogy te ne érezd jól magad.
Remélem tévedek, és ez nem így van. Saját magamon tapasztaltam, és megértelek, mert egy idő után nagyon kiborító az egész.
Utolsó:DDDDDDDD
Ezt te sem gondolhattad komolyan:DD
Masodik: nem lennek meglepve ha igy lenne D: ...
Bunkok pedig legyenek olyan kedvesek es kimeljenek :) mennek en ha lenne hova
#3, érdekes, ha egy apáról van szó, akkor lelkesen tudják sorolni a "mi nők tartsunk össze" alapon, hogy hogyan és mi módon lehet tartást fizettetni vele a felsőoktatásban tanuló gyereknek is... ha egy anyucikácskáról, akkor egyből más lesz a mérce, akkor "miért jó, hogy otthon vagy? Érettségi, meló, albi, levelezőn tanulás és ennyi. Viheted a macskát is." - ja...
Kérdező, szerintem ez nem "jó" anyádnak, egyszerűen szociopata, aki a legrászorultabb lényen, a rokkant macsekon éli ki a - szerencsére csak verbális - agresszióját.
" Érettségi, meló, albi, levelezőn tanulás és ennyi. Viheted a macskát is."
Sokan teszik így.
12-16 között sorban írják, hogy ők szuverén emberek, nekik az ősök ne írjanak elő semmit. Lehet önállósodni basszus 18 felett. De ez már nem fekszik ugye? Mégis kellenek a szülők?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!