Puskázok dolgozatkor? Ezt anyu most hogy gondolja? 13L
Ma mosás van anyu meg kiürítette a pulcsi zsebem.Benne volt egy zsepi amire egy pár dolog volt felírva fizikára.Erre elém mutatta és "Ugye nem írúnk zsebkendőre puskát?".Oké a zsepi az enyém.De csak óra előtti átnézésre írtam mert:ha papíron van akkor azt gondolják készülök csalni,könyv meg füzet nem jó mert ha a tanár elfelejti eszébejuttatom.
De most hogy gondolhatja hogy puskázok?Nem adtam erre okot jó talán annyi hogy ki akartam üríteni a zsebem hogy ne ő killódjon.De már el is felejtettem hogy ott a zsepi.
13L
Azért oka van, hogy ezt gondolja.
Bizonyítsd be, hogy nem az - írd meg előtte a dogát!
Én egyébként gimiben pont fizikán zsepire írtam a képleteket (természetesen és puskázás céljából. Ennél jobb taktika nincs is. A tanár látta, hogy puska, amikor megindult belefújtam az orrom és zsebre vágtam :D Nem kérte el...
Én anno ezzel külön el is dicsekedtem a szüleimnek.
Ui.: Mielőtt azt gondolnátok, hogy milyen engedékeny felelőtlen szüleim voltak, hozzáteszem, hogy azóta mérnökként lediplomáztam, szóval egy kis puskázás nem a világ vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!