Megbocsássak anyámnak?
Apukám nagyon jó ember ezért szerintem vissza engedné a családba (de csak ha mind a négyen szeretnénk).
A lakásba nem engedi be, csütörtök este jött hogy készen áll mindent jóvá tenni.
Elmondása szerint a pasival fél éve szakítottak, bár ezek után ki tudja...
Anyám még nem túl öreg (34 éves) így nem hiszem, hogy ezért jött vissza.
Hogy lehetne azt jóvá tenni, hogy nem volt kíváncsi rátok? Hogy nem ő ébresztett reggel, hogy nem mondhattátok el neki a gondjaitokat, nem ő ápolt, amikor betegek voltatok, nem ő örvendett, amikor eredményeket értetek el, stb.
Az anya-gyermek kapcsolat sokkal több rétűbb, mint a férfi és nő kapcsolat.
Amit elmulasztott veletek kapcsolatban, azt nem lehet pótolni, az jóvátehetetlen.
A Ti személyiségfejlődésetekben (mármint a gyerekeiében) ez már örök nyomot hagyott, a hiányt (!) nem lehet kitörölni, nem lehet pótolni egy bocsánatkéréssel.
Valami komoly defekt van az anyád személyiségében: érzéketlen volt a gyermekei iránt. Ugyanis egy átlag édesanya is ösztönösen a gyermekét választja a szerelme helyett.
Felfoghatatlan, hogy hogyan bírta ki, hogy nem lát benneteket, nem tud rólatok, nem vehet részt az életetekben, az életetek irányításában, segítésében, hogy nem lehetett mellettetek, amikor betegek voltatok, amikor születésnapotok volt.
Hogy ráadásul Karácsonykor volt képes lelépni egy hím kedvéért, otthagyva a gyerekeit, az mindent elmond róla.
Visszatérve a dologra,akkor rosszul olvastam az elején.
De ha csalta,akkor egy utolsó kis.. szerintem már elnézést.Én elitélem aki megcsalja a másikat.
Miért ment hozzá,miért csinált gyereket ha elhagyja utána.Anyám vagy apám csinálná biztos kirugdosnám a házból:) Szóval....
Hát ha vert titeket,akkor fölös..egy idő után megint
elkezdene uralkodni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!