Anyák, ti mit reagálnátok, mit mondanátok, ha a 13éves lányotok azzal állna elétek, hogy vigyétek el nőgyógyászhoz, mert szerinte valami baja van?
Örülj, hogy elmondta. Én sosem mondtam volna el anyámnak, csak kiröhögött, aztán lekrvázott meg ordibált volna. (más kapcsán megtörtént.)
Ezek szerint te normális szülő vagy. Irigylem a lányodat.
Egyetértek #14-el. Ha valami nem stimmel, akkor el kell menni a dokihoz, nehogy nagyobb baj legyen. Ülj le anyukáddal, beszéljétek meg a dolgot. Lehet, hogy először ideges lesz, és esetleg nem jól reagál, de annak is az aggodalom, a féltés az alapja, az, hogy szeret téged, és aggódik érted. Mindenre van megoldás! :-)
Menjetek el a dokihoz!
mit tennék, mit tennék...
gondolom ugyanezt.
rohannék a gyakori kérdésekre.
ezt tettem akkor is mikor nekem nem jött meg a mensesem.
44/F
azt hiszem ezt a kérdést a 13 éves írta ki..teszteli a lehetőségeket, és felkészül az anyja beavatására..
egyébként 13 évesen bármi lehet az a "valami"...
na de ha lefekudt egy pasival akkor is ez a teendő.
nőgyógyászhoz menni.
akár jó volt a tette, akár nem.
reméljük, ha a lány a kérdező akkor normális szülője van aki - ha ez a helyzet - nem sápitizni kezd hanem felelős, s örül, hogy a lánya legalább ennyire felelős, hogy orvoshoz akar menni ilyesmi után.
hameg csak valami ártatlen ügy akkor is ez a legjobb lépés.
Mi a panaszod?
Es örülnek neki, hogy elmondta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!