Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit reagálnátok ha valaki...

Mit reagálnátok ha valaki megütné a gyereketeket?

Figyelt kérdés
Főleg arra gondolok h egy felnőtt ember a kisgyereketeket.
2015. szept. 10. 23:35
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
49%
Ha ott van a férjem, akkor annyit mondanék annak az embernek, hogy Isten nyugosztalja.
2015. szept. 10. 23:40
 2/20 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem,akkor szart volna utoljára.
2015. szept. 10. 23:40
 3/20 anonim válasza:
57%
Minimum kórházba juttatnám.
2015. szept. 10. 23:41
 4/20 anonim ***** válasza:
57%
Konkrétan hazáig rugdosnám.
2015. szept. 10. 23:44
 5/20 anonim ***** válasza:
84%

szerencsére felnőtt még soha nem bántotta a gyerekemet, tuti neki esnék, pedig nem vagyok egy agresszív ember, kifejezetten konfliktus kerülő, de ha a gyerekem megvédéséről van szó akkor nagyon ki tudok kelni magamról.

egyszer egy nagyfiú bántotta a gyerekemet (totyogó volt) a játszótéren, szándékosan azzal szórakozott, hogy fel-fellöki a kicsit, jót nevetett rajta, én rárontottam és kiabálva megrángattam :( nagyon nem vagyok büszke rá, nem is tudom mi ütött belém, biztos bele van kódolva az anyákba ez az óvó ösztön. na de ha felnőtt csinálná, biztos lenyúzom a bőrét is (srácnak amúgy nem lett baja!)

2015. szept. 10. 23:48
 6/20 anonim ***** válasza:
17%
Ha szandekosan, elore megfontoltan, komoly serulest vagy fajdalmat okozva tenne, akkor a jogos vedelmi szituacionak megfeleloen probalnek aranyosan reagalni. Nehez dolog ez, mert ha komolyabban megutom akkor akar meg is halhat, es en megyek bortonbe. A birosag elott pedig sulyosbito korulmeny lenne hogy kuzdosportot uzok.
2015. szept. 10. 23:56
 7/20 anonim ***** válasza:
93%
Miért ütné meg? Ez azért fontos kérdés.
2015. szept. 11. 00:30
 8/20 anonim ***** válasza:
90%

Attól függ. Teszem azt az a felnőtt épp nyugodtan olvasott és a gyerekem kiszaggatta a kezéből az újságot, akkor valószínűleg annyit mondanék, hogy mi nem veressel nevelunk , legközelebb hagyja ezt rám. Ha viszont minden ok nélkül Keverne le egyet, akkor tőlem kapna a másikat, az biztos.

Még az se mindegy, hogy vadidegenrol van szó, vagy valami rokonrol

2015. szept. 11. 06:29
 9/20 anonim ***** válasza:
74%

Velem egyszer volt olyan, hogy egy "idegen nő" megnevelt..

Négy éves lehettem, és a nagyim hozott haza az oviból, valami megmagyarázhatatlan okból átszaladtam az úton. Illetve egyenesen egy traktor elé.

Egy középkorú nő rántott el onnan, olyan erővel, hogy csak úgy posszantam az út szélén.

Mire szegény nagyim odaért, már igen komoly fejmosásban részesültem.

Meg még a traktoros is odajött. (falu, mindenki ismer mindenkit)

Az egész család előre köszönt a hölgynek.

2015. szept. 11. 06:37
 10/20 anonim ***** válasza:
6%
Szép történet, utolsó, de hogy kapcsolódik a kérdéshez?
2015. szept. 11. 06:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!