Teljesen lezüllött. Mit kéne tennem?
A mostohatestvéremről van szó.
Nem vették fel oda, ahová menni akart suliba, de a jogra bejutott, csak azt nem akarta. Pedig gyönyörű lakást béreltek neki, az apja azt mondta, hogyha az első féléves vizsgáinak a fele sikerül, akkor elviszi az Audi szalonba és azt választ, amit szeretne. De nem, 3 hét után hazajött Pestről.
Az apja őrjöngött, de mivel mindenki más azt mondta, hogy ez így jó, beleszólása nem volt. Akkor megígért mindent, hogy újraérettségizik, letesz 2 nyelvvizsgát, stb. De semmit nem csinál, 9-10-ig alszik, utána elmegy ebédelni, délután elvan, táncpróbán van, tornázik, vásárolgat. Közben hitegeti az apját, hogy minden délután különórán van. A tavalyi évben is ez volt, mindig hazudott, hogy éppen hol van, de most már az van, hogy egy őszinte mondata sincs és tagad, hazudik. Azt mondja, hogy azért, mert az apja nem fogadja el, hogy ő táncolni szeret és az a célja. De már nekem is hazudik és engem kever bajba.
Pl. legutóbb is mondta, hogy menjünk el moziba és vacsorázni, kérjek pénzt az apjától. Kértem, elmondtam, hogy mire kell. Utána felhívott, amíg vártam a lányát, hogy azonnal mondjam meg, mire kértem a pénzt (van pénze, de nagyon sóher), mert most beszélt a lányával, ő egész este tanulni fog, miért hazudtam azt, hogy vele megyek, biztos így akartam tőle kicsalni a pénzt. Utána anya felhívta a tesómat, hogy akkor ezt tisztázza, ne engem hagyjon a sz.rban és csak kiderült, hogy ő kamuzik.
A tánc neki az elsődleges, mindent az elé helyez. Fontosabb neki egy vidéki fesztiválon való fellépés, mint egy közeli rokona temetése, vagy az anyukája 40. születésnapja. Februárban lesz a szalagavatóm és az egyik közös barátnőnk már felkészített arra, hogyha akár egy táncpróba is lesz aznap, a mostohatestvérem biztosan azt választja inkább.
De közben pedig tudjuk, hogy elég kevés az esélye, hogy felveszik a Táncművészetire, mert jó táncos, de nem kiemelkedő. Ráadásul folyton fáj a térde, vagy a bokája és 3 orvos mondta, hogy ezt a fajta terhelést nem fogja sokáig bírni.
De most is hülyére veszi a családját, hiteget mindenkit, hogy tanul, újraérettségizik, stb, de tudom, hogy hazudik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!