Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kulfoldi allampolgartol valo...

Kulfoldi allampolgartol valo valas ill. Gyermek elhelyezes, hogyan zajlik?

Figyelt kérdés

Kicsit bonyolult a dolog, de probalom erthetoen leirni. Papiron meg mindig ferjem akivel mar kulon haztartasban elunk mindketten ketto eve. Nos azert vartam tobb mimt ket evet a valas inditasaval mert van egy kozos gyermekunk aki 5 eves. Mivel az exem kulfoldi allampolgar eddig feltem beadni a valo keresetet mert tartottam attol, hogy ha minden hetvegen vagy masodik hetvegen elviszi a gyermekunket akkor kiszokik vele kulfoldre, ha elindul a valas akkor mennyi az eselye, hogy csak a felugyeletemben talalkozhatnak? Soha nem neveltem a kicsit az apja ellen sot... de tarthatatlannak tartom ezt az allapotot melyben folyton fenyeget szoval es valotlan dolgokat allit, pl nem engedem latni a gyermeket (amikor tudunk talalkozunk, sokszor lemondja mert "bizniszel" ki tudja mit.

Mit tud tenni igy, hogy a kicsi nalam van? Tobbszor megfenyegetett mostanaban, hogy ram hivja a rendoroket bar ezt ketlem mivel ugye kulfoldi es papiron levo hazassagunk megszunne akkor felo, hogy kitoloncolnak. Ha elvalunk vissza fogjak kuldeni a sajat orszagaba? Itt nem dolgozik iskolaval mar vegzett, vagy a kozos gyermekunk miatt maradhat? Kb egy honapja kerte, hogy jelentsem be a lakhelyemre hagy inditsa el a 10 eves ittartozkodasi engedelyet mert magyar utlevelet szeretne, mikor kozoltem, hogy nem akkor kattant es azota fenyeget. Felek tole....

Kerlek normalis tanacsokat irjatok igy is a padlon vagyok miatta.

Koszi

2015. okt. 16. 11:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
NYilvan kap lathatast, ugyanugy a te gyereke mint a tied. Az, hogy teged fenyeget nem erdekes, a gyerekhez hogy viszonyul? Teged egesz nyugodtan utalhat azzal egyutt hogy a gyereket szereti.
2015. okt. 16. 16:09
 12/17 anonim ***** válasza:
Ha nincs a gyereknek útlevele, akkor semmi gond. Hétfőn bemesz a bíróságra -előtte telefonon megkeredezed mikor van panasznap és ha nem hétfőn, akkor azon a napon- és ott segítenek neked mindenben. A kicsi kettős állampolgár vagy csak magyar?
2015. okt. 16. 16:14
 13/17 anonim ***** válasza:
HA nincs utlevele akkor nem viheti sehova EU-n kivul. A BAH-nal egyebkent kellett lennie valami levelnek, hogy garanciat vallalsz erte, eltartasi nyilatkozat vagy mi, na azt egesz egyszeruen visszavonod, igy nem adjak majd ki a tartozkodasi engedelyet.
2015. okt. 16. 16:17
 14/17 anonim ***** válasza:
mivel van egy magyar állampolgár rokona a pacáknak - a gyerek - ezért nem fogják kitoloncolni
2015. okt. 16. 16:42
 15/17 anonim ***** válasza:
Tévedés, 14, attól még bizony simán kiteszik
2015. okt. 16. 18:17
 16/17 A kérdező kommentje:

Nem kettos allampolgar, es hat a viszonya a kicsihez kb semmilyen. Nekem azt mondja, hogy szivesseget tettem neki azzal, hogy mar nem elunk vele mert igy nem felelos senkiert es szabadon elhet. Kb harom havonta tor ra az, hogy van gyereke az is csak akkor mikor latja, hogy boldogok vagyunk.

Nagyom Szepen koszonom, hogy ilyen rendesek vagytok es probaltok segiteni! Szep estet nektek

2015. okt. 16. 19:47
 17/17 anonim ***** válasza:

Ha három havonta látogat az pont jó.

Legközelebbi látogatás után egyből elköltözöl számára ismeretlen helyre és beadod a válást meg gyermekfelügyeleti jogért a kérést illetve jelented h már nem éltek együtt. Kérdés h mennyi idő alatt toloncolják ki?

Ha hamar, akkor nem lesz ideje feljelentgetni téged a láthatás miatt.

Aki csak három havonta néz a gyerekére,ill. közli h de jó h megszabadult a felelősségtől azt egy pillanatra se sajnálom ha megszakad a kapcsolata a gyerekkel.

Konzultálj egy tökös ügyvéddel.

2015. okt. 16. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!