Képtelen vagyok együtt élni anyám élettársával. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Az apám kiskoromban elhagyott minket, egyáltalán nem is tartja velünk a kapcsolatot. Anyám pedig összejött ezzel az emberrel, már lassan 10 éve együtt vannak, de úgy érzem már napról napra elviselhetetlenebb a jelenléte számomra. Iszonyatosan irritál. Nem tud normálisan beszélgetni velem. Flegma, lekezelő a stílusa. Legalábbbis velem mindig. Bármi történik, anyám mindig mellette áll. Ez a legrosszabb az egészben. Beleköt bármibe amit csinálok, vagy még ki is nevet. Sokszor olyat tudnék visszaszólni neki... csak tudom, hogy akkor is én húznám a rövidebbet. Mit tudok tenni? 18/L2015. okt. 15. 23:45
11/13 anonim válasza:
18/l ??? Akkor mi a kérdés.Cuccolj el.
12/13 anonim válasza:
a legjobb lenne ha elköltöznél. más megoldás nincs. probálj a saját lábadon boldogulni. Esetleg ha van nagynéni vagy nagyszülők akik befogadnának, de legjobb ha önállósulsz. A helyzet csak rosszabb lesz, nem jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!