Anyám kezd megbolondulni. Mit tegyek?
Ki a beteg? Apukád vagy anyukád?
Ha apukád, és anyukád dolgozik, akkor érthető, hogy időnként elszakad a cérna, mivel ő viseli az egész család terhét a vállán.
Ha meg anyukád beteg, akkor gondolom, azért ilyen, mert megkeseredett.
Szünet van? Vagy matek óra?
Te rákiabáltál anyádra, hogy kussolj bolond?
Ezt én már el nem hiszem, vagy ha igaz, akkor a te fejedben kell de naaaaaaagyon gyorsan rendet rakni.
Most mindenki nekiesik szerencsétlen kérdezőnek, meg bolondnak titulálja amiért ez kiszaladt a száján. Azért kíváncsi lennék, nektek mennyire esne jól, ha valamelyik családtag lépten-nyomon, ahol csak tud, belétek rúgna? R..hadéknak nevezne, meg állandóan megszégyenítene? Egész biztos azt kéne rossznak beállítani, akibe folyton csak belerúgnak, és véletlenül nem azt, aki folyamatosan mély lelki sebeket okoz?
Tipikus magyar "cincáljuk még szét jobban az áldozatot, mert olyan jó nekünk is egyet még belerúgni" mentalitás. De az ugye teljesen helyénvaló, hogy egy anya a gyerekét takonynak meg r..hadéknak nevezi, azt kívánja, hogy rohadjon meg, meg még ki tudja, mit. Ezzel aztán tényleg minden rendben van, igaz?
Komolyan elhiszed, hogy valakivel azért veszekszenek, mert nincs betolva a szobájában a szék?
Ráadásul úgy, ahogy a kérdező leírja?
Nekem sem volt egyszerű anyám, egyedül vitt mindent, mivel apám öngyilkos lett, mégsem volt ilyenekre példa.
Azt elhiszem, hogy valakinek az anyja-apja valami pluszteher idegbajos, és kekeckedik, de nem ennyire.
És akkor sem az a megoldás, hogy rákiabálok, hogy kussoljá' bolond.
Nem ez, ha kiszalad, nem normális.
Itt olyan családi problémák lehetnek, amiket nemhogy mi nem tudunk, de nem biztos az se, hogy egyáltalán a kérdező orrára kötnek.
#6: és nyilván az apa is azért szabadulna meg legszívesebben ettől a nőtől, mert amúgy egy kedves, normális, aranyos nő, csak a fiú a rossz, ugye?
Az fel sem merül, hogy tényleg egy elviselhetetlen hárpia? Jaj, miket gondolok, dehogy merült fel bennetek, hiszen ő csak aranyos, jó lelkű lehet, hisz' olyan nincs, hogy egy ember ilyen legyen!
Engem Édesanyám mocskos k.u.r.v.á.nak nevezett, mert az ágy mellé tettem az éjjel használt papírzsebkendőt. Ja és ezt hajnali ötkor, ordítva.
Bár olyan is volt, hogy éjjel a hajamnál fogva kirángatott az előszobába, mert nem a megfelelő helyre tettem a cipőmet a cipősszekrénybe.
Igazi szörnyeteg voltam, igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!