Féltem ôket! Ebbe belehalok! Mit lehet tenni?
A szuleimet nagyon feltem hogy meghalnak! Akarmi van en tiszta ideg vagyok! (Nem veszik fel a telefont,nem ernek idobe haza) Sokszor gondolkozom az ongyilkossagon!
Mert ezt mar en se birom, ez mar 4 eve tart amiota apukam szivbeteg de azota jolvan!
magányos vagy kicsi a kapcsolat rendszered ezért pörögsz folyton ezen
iratkoz be valamilyen rendszeres sport szakörbe, színi csoportba....
lényeg hogy ismerj meg minél több embet és ne csak ök legyenek az életedben
ugyanígy vagyok. Anya félrenyelt pár éve, én mentettem meg a fulladásos haláltól... Meg folyton ezzel zsarol érzelmileg is; hogy majd, ha ő meghal, akkor én... Tegnap nem vette fel a telefont 5 percen át, ki se nyomta, már öltöztem fel, hogy hazajövök megnézni, mi van vele, aztán csk hívott, és ő telefonált a másik vonalon,d e esze ágába se jutott volna kinyomni, hogy tudjam, hogy tud reagálni és él. Olyan pánikba estem, utána sírtam.
Úgy érzem, sokszor direkt csinálja, hogy csak készüljek ki, tudjam, milyen érzés lenne...
Anyukám is szív beteg,sőt műtőasztalon majdnem ott maradt!
De tudod,ha meghalnak a szülök,az természetes dolog. Előbb utobb mindenki meghal!
Meg írod,hogy félted őket...de gondolkozol az öngyilkosságon!Ne gondolkozz,fordulj orvoshoz
És a szívbeteg apukádnak szerinted jót tenne, ha öngyilkos lenne a gyereke? Fura logika.
Pszichológus. Gyorsan. A szüleidnek semmi baja, de te komoly este vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!