Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Féltem ôket! Ebbe belehalok!...

Féltem ôket! Ebbe belehalok! Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

A szuleimet nagyon feltem hogy meghalnak! Akarmi van en tiszta ideg vagyok! (Nem veszik fel a telefont,nem ernek idobe haza) Sokszor gondolkozom az ongyilkossagon!

Mert ezt mar en se birom, ez mar 4 eve tart amiota apukam szivbeteg de azota jolvan!

2015. okt. 11. 21:54
1 2
 1/11 hugyosgalacsin ***** válasza:
79%
keress fel egy orvost!
2015. okt. 11. 21:55
 2/11 anonim ***** válasza:
87%

magányos vagy kicsi a kapcsolat rendszered ezért pörögsz folyton ezen

iratkoz be valamilyen rendszeres sport szakörbe, színi csoportba....

lényeg hogy ismerj meg minél több embet és ne csak ök legyenek az életedben

2015. okt. 11. 22:14
 3/11 anonim ***** válasza:

ugyanígy vagyok. Anya félrenyelt pár éve, én mentettem meg a fulladásos haláltól... Meg folyton ezzel zsarol érzelmileg is; hogy majd, ha ő meghal, akkor én... Tegnap nem vette fel a telefont 5 percen át, ki se nyomta, már öltöztem fel, hogy hazajövök megnézni, mi van vele, aztán csk hívott, és ő telefonált a másik vonalon,d e esze ágába se jutott volna kinyomni, hogy tudjam, hogy tud reagálni és él. Olyan pánikba estem, utána sírtam.

Úgy érzem, sokszor direkt csinálja, hogy csak készüljek ki, tudjam, milyen érzés lenne...

2015. okt. 11. 22:48
 4/11 anonim ***** válasza:
Énszerintem is jó, amit a 2. írt!!
2015. okt. 11. 22:52
 5/11 anonim ***** válasza:
60%
Ginkgo Biloba (legaláb 80 mg-os) csökkenti az értelmetlen, indokolatlan szorongást, nekem bevált. Mellé pedig pszichológust nem ártana felkeresni.
2015. okt. 12. 09:10
 6/11 anonim ***** válasza:
Ha ez már 4 éve tart, és nem enyhül, szerintem tökjó ötlet elmenni egy pszichológushoz. Lehet hogy csak néhány alkalom kellene, hogy átbeszéld kicsita terapeutával, esetleg ő más szempontokat is adhat aminek fényében már máshogy látnád a helyzetet ami pedig ezen a szorongáson is segítene. Mellette párhuzamosan pedig valóban: több ember közé, klubokba járni, jógázni pl énis emiatt kezdtem el mert nagyon szorongtam (munkahely volt az ok) és azóta úgy megszerettem a jógát hogy már itthon is szoktam dvd-vel. De mindenképpen a sport és nyitni más emberek felé, ez kardinális!
2015. okt. 12. 09:35
 7/11 anonim ***** válasza:

Anyukám is szív beteg,sőt műtőasztalon majdnem ott maradt!

De tudod,ha meghalnak a szülök,az természetes dolog. Előbb utobb mindenki meghal!

Meg írod,hogy félted őket...de gondolkozol az öngyilkosságon!Ne gondolkozz,fordulj orvoshoz

2015. okt. 12. 09:44
 8/11 anonim ***** válasza:
ŐSzintén úgy gondolom, hogy pszichológusra lenne szükséged. Egyedül ez nem megy.
2015. okt. 12. 13:28
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

És a szívbeteg apukádnak szerinted jót tenne, ha öngyilkos lenne a gyereke? Fura logika.

Pszichológus. Gyorsan. A szüleidnek semmi baja, de te komoly este vagy!

2015. okt. 12. 15:55
 10/11 anonim ***** válasza:
Azok, akik keményen kritizálnak, mit éreznek? úgy érzik, náluk rendben van minden? mert nem hinném. Már emiatt sincs tuti....
2015. okt. 12. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!