Hogyan javíthatnék a kapcsolatunkon?
Az elmúlt néhány hónapban nagyon megromlott a kapcsolatom a szüleimmel, alig állnak velem szóba. Ha mégis beszélünk, csak engem cs.sztetnek, gyakorlatilag rajtam vezetik le ha rossz napjuk van, nagyon sokszor arra kelek fel, hogy veszekednek, nem beszélnek egymáshoz, kibékülnek, és ez folyamatosan megismétlődik. Ha olyankor hozzájuk merek szólni elküldenek melegebb éghajlatra, pedig sokszor próbáltam mind a kettőjükkel beszélni, hogy oldják meg ezt a dolgot egymás között, mert a veszekedéseik kezdenek az agyamra menni és semmi kedvem minden nap ötször meghallgatni, hogy "hát váljunk el", "jó, holnap már itt sem vagyok" és ez megy vagy 1 órán keresztül majd nem szólnak egymáshoz, anya az egyik, apa a másik szobába vonul, egy kis idő után pedig semmi bajuk majd kezdik elölről. Amikor anya nyugodt volt, megkérdeztem tőle, miért nem válnak el, csak annyi választ kaptam, hogy a pénz miatt. Tudni kell róla, hogy egy héten csak kétszer dolgozik pár órát, szóval nem keres valami sokat, ha annyiból kéne megélnünk, 2 nap alatt meghalnánk. Nekem ez az utolsó évem a középiskolában, most fogok érettségizni, és nyugalom kell. Így nem jutok egyről a kettőre ha folyamatosan őket kell hallgatnom. Van egy osztálytársam, aki észrevette, hogy mostanság nagyon le vagyok hangolva, odajött megkérdezni tőlem, mi a bajom, elmeséltem neki, és mondta, hogy vele bármikor beszélhetek, és próbál segíteni. Szüleimmel semmiről nem tudok beszélni, sosem voltak ott, amikor szükségem volt rájuk, sőt még ők is rátettek egy lapáttal.
Még nem tudnak róla és nem is tervezem elmondani egy ideig, de meleg vagyok, és most lesz 3 hete hogy van barátom, szóval annyi időt töltök vele, amennyit csak tudok. Még anno megkérdeztem tőlük, hogy mit szólnának hozzá, ha meleg lennék, csak hogy nagyjából képbe legyek vele, és most nem írom le, mert nem túl szép dolgokat mondtak, de a lényeg, hogy nem örülnének neki és amíg otthon lakom, biztos nem mondom el, mert tudom, hogy mi várna rám.
Csak annyit szeretnék, hogy végre minden normális legyen, nem csak magam hanem maguk miatt is. Gondolom nekik sem jó, hogy minden nap ezt csinálják. Mindenesetre engem semmibe vesznek, sosem beszélnek velem, és nagyon rosszul esik.
18/f
Ha igaz ez a sztori, akkor szerinted ilyen kérdés után: "mit szólnátok ha meleg volnék" szerinted nem sejtenek valamit?
Meg amúgy 18 évesen már általában észreveszi egy szülő ha a gyerekkel nem stimmel valami, bár igaz, egy osztálytársamat az apja 17 évesen leb.z*zta, mert még nem vitt haza barátnőt, persze ez az extrém példa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!