Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukám szerint túl sokat van...

Anyukám szerint túl sokat van nálunk a barátom, hogy magyarázzam el neki?

Figyelt kérdés

Továbbtanulás miatt másik városban vagyunk, így is csak hétvégén tudunk találkozni. Rettentően hiányzik és legalább azt az 1-01,5 napot szeretném vele tölteni, amit lehet :(

A tanulás rovására nem megy, sőt ő nagyon sokat segít benne, tehát még ez sem lehet baj...

Azt hozza fel, hogy ilyenkor túl későn fekszünk le és túl későn kelünk, de ha hétvége van nem értem, miért ne lehetne azt csinálni, ami jólesik... meg az a baja, hogy így vele (az anyukámmal) túl kevés időt töltök, amit megértek, mert ő egyedül van, de én meg nem vagyok a szórakoztatója, kereshetne magának barátot és igyekszem rá is időt szakítani, csak a barátom meg nagyon hiányzik...

Olyan rossz ez így mert nagyon nehéz az egyensúlyozás és neki meg semmi sem jó pedig tényleg igyekszem. Hogy értessem meg ezt vele?

2015. okt. 7. 00:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem is a kompromisszum a megoldas.

Komment Huszár, ugye keresel mar masik alberletet? Ez igy nem normalis, nem kene masok hulyesege miatt rosszul erezned magad!!

2015. okt. 7. 08:35
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Ebből amit leírtál az jön le, hogy azért jársz haza, hogy a barátoddal lehess, miért nem megy közben ő hozzád (a másik városba)?

Engem is idegesítene ha állandóan minden egyes hétvégén vendéglátóst kellene játsszak. Neki is arra való a hétvége, hogy kipihenje magát, nem arra, hogy alkalmazkodjon hozzátok s kerülgesse a vendéget a házban. Értem én, hogy nagy szerelem s minden, de akkor is, nem lehet megoldani úgy, hogy házon kívül találkozol a barátoddal majd a délelőttöt/ estét édesanyáddal töltöd közbe-közbe?

2015. okt. 7. 09:01
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem minden második héten kellene csak hazajárnod és akkor ne hívd át a barátodat, csak kettesben legyetek anyukáddal. Azon a hétvégén, amikor a barátoddal vagy, akkor maradjatok abban a városban, ahol tanulsz, vagy menjetek hozzá is aludni néha. Még kollégiumban is megoldható, hogy néha nálad aludjon, ha hétvégén a szobatárs(ak) hazautaznak.
2015. okt. 7. 09:20
 14/15 anonim ***** válasza:
Néha beleférne egy-egy közös program hármasban, mint pl. mozi, vásárlás.
2015. okt. 7. 22:02
 15/15 anonim ***** válasza:

kedves 10#

szerinted mégis hány éves lehet, ha egyetemista, és a leírásból az derül ki, hogy max 1.-2. éves lehet az egyetemen .. ha idősebb lenne már kialakult volna egy rutin, hogy mikor kivel van. szóval KB 20 éves lehet.. ezt is írtam, hogy körülbelül annyi.... azaz érthető hogy a párjával is lenni szeretne már.. hiszen milyen kapcsolat az, hogy egész héten távol vannak, es hétvégén se talalkoznak?

meg kell találni a közép utat, anyukaddal is csinalni programot, beszelgetni vele. de emiatt nem latom okát, hogy 2 hétig ne talalkozz a baratoddal, ahogy páran tanácsolták

2015. okt. 8. 08:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!