Miért erőltetik az evést?
Nem tudom a szüleim, a férjem szülei és a nagyszüleim kajáját is a békesség kedvéért megenni, mert már az egészségemre van káros hatással. Járok segíteni minden héten hozzájuk és mindenki etet. Egyfolytában azt hallom, hogy "úgy szeretem nézni ahogy eszel, mert máshol biztos nem kapsz" ezek nagyszüleim, "egyél már, egésznap éhen vagy" ezek szüleim, párom szülei meg "nem tetszik hogy sosem eszel ha itt vagy, direkt sokat főztem nektek, stb". Legalább 15 kg híztam az elmúlt fél év alatt... Ha nem 20at. Nem bírok lassan már hosszan sétálni sem, fél óra erőltetett menet után már semmi erőm csinálni a többi tornámat. Mind azt szajkózzál, hogy az az egészséges ha eszek, holott ez a mennyiség már durván egészségtelen. Sírnak, veszekednek, egymást szidják ha azt mondom nem kérek enni. El fog durranni az agyam ha még egyszer meghallom a siránkozásukat.
Mit kéne csinálnom? Őket öljem meg, vagy magamat?
Mi lenne ha szimplán nemet mondanál és nem ennél, fegyverrel kényszerítenek?
Ez minden családban, rokonságban, vendégségben így megy, kínálnak, tömnék beléd, aztán rajtad áll hogy eszel e vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!