Mit tegyek az ellen, hogy a szüleim ne kezeljenek ugy, mint egy 5 évest?
Ne haragudj, de én is túl fiatalnak gondollak a bulizáshoz. Értem, hogy menni akarsz a többiek után, de nem vagy még 15.. Én ennyi idősen mozizni meg teázni, sütizni, boltokba nézelődni jártam a barátnőkkel, vagy ott aludtunk egymásnál és hajnalig beszélgettünk. És most 21 vagyok, tehát nem mondhatnám, hogy a régi kor gyermeke.
A szüleid féltenek. Ennyi az egész. Egyébként jogosan. Nem akarlak ijesztegetni, de belegondoltál, hogy mik történhetnek?
Ha több szabadságot akarsz, akkor ne folyton a szüleiddel háborúzz, hanem kössetek kompromisszumot. Kérd meg őket, hogy néha hadd gyere haza később, mindig mondd el nekik, hogy kivel leszel és mit fogtok csinálni, és mindig legyen bekapcsolva a telefonod. Nálunk ez működött, és így megkaptam a kellő szabadságot, mégse estem át a ló túloldalára.
Jesszus, még 15 SEM vagy!
14 éves vagy, ne legyél már ennyire nevetséges! Miről maradtál le, szerinted???
#7-es
Nem szégyenlem magam :)
Na ehhez mit szólsz?
#6-so voltam.
Szólsz nekik, kiállsz magadért, mást úgysem tudsz.
De még csak 15 éves vagy. Ha 25 lennél, akkor nagyobb lenne a gond. Meglátod milyen szabadságod lesz 3 év múlva! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!