Miért lopott meg a saját anyám és a testvérem?
Figyelt kérdés
Genetikailag hibásak,tehát ők ilyennek születtek,vagy mitől válik egy anya a lányával szemben csalòvá, hogy arra is képes, hogy a saját gyerekét meglopja ezt kitervelje és a "testvéremmel"együtt ezt véghez is vigye.
Milyen anya az ilyen?Milyen testvér az ilyen?Erre nevelte az annya?Hogy ha megnől a gyereke lopja meg?
Ès még ő jön a csalàddal?
Közel 5 millio forintot lopott el tőlem amiért külföldön dolgoztam,hogy az öcsikémnek a drágának vehessen egy X5 ös BMW t ùgy hogy anyámnak foga nincsen.
Szégyen hogy ez a családom!!!!
2015. okt. 4. 19:36
21/31 anonim válasza:
Ok kulfoldon dolgoztal,es 5millip ertekben vétel aranyat amit most zaloghazba adtal le?
23/31 anonim válasza:
Testvéred fiú lány? Nem tudom én feljelentenem őket.
24/31 anonim válasza:
Láttom mar fiú XD mennyi idős? Fenn tudja tartani?
25/31 anonim válasza:
ma 22:10-es: MIÉRT akarnád feljelenteni a testvért?
Mert a kérdezö ODAADTA neki (meg/vagy az anyjuknak) a pénzt meg az aranyakat? Ajándékozni szabad és ajándékot elfogadni nem büncselekmény. Semmi alapja sincs feljelentésre.
26/31 anonim válasza:
Ha ellopta igen de ha nem akkor nem tudok mit csinálni.
27/31 anonim válasza:
Ez egy régi kamukérdés felmelegítve. Többször volt már korábban ez a téma, mindig kiderült, hogy kamu volt. Ugyanaz a sztori, külföld, 5 millió, X5-ös, stb...
28/31 anonim válasza:
Ja, nekem is ismerős a kérdés. azt hiszem, egyik változatában valami kolumbiai drogbáró is szerepelt.
30/31 xxxcsillag válasza:
Van ilyen.Engem a férjem és a fiam lopott meg.Pedíg mindkettőt szerettem, vagy pont azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!