Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért lopott meg a saját...

Miért lopott meg a saját anyám és a testvérem?

Figyelt kérdés

Genetikailag hibásak,tehát ők ilyennek születtek,vagy mitől válik egy anya a lányával szemben csalòvá, hogy arra is képes, hogy a saját gyerekét meglopja ezt kitervelje és a "testvéremmel"együtt ezt véghez is vigye.

Milyen anya az ilyen?Milyen testvér az ilyen?Erre nevelte az annya?Hogy ha megnől a gyereke lopja meg?

Ès még ő jön a csalàddal?

Közel 5 millio forintot lopott el tőlem amiért külföldön dolgoztam,hogy az öcsikémnek a drágának vehessen egy X5 ös BMW t ùgy hogy anyámnak foga nincsen.

Szégyen hogy ez a családom!!!!

#gyerek #család #átverés #apa #anya #tartozás #testvér #BMW #hitel becsap #megkarositszegyen
2015. okt. 4. 19:36
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Beteg mind a kettő.
2015. okt. 4. 20:05
 12/31 A kérdező kommentje:
Bárcsak kamu lenne de sajnos ez a valòság.
2015. okt. 4. 20:06
 13/31 anonim ***** válasza:
59%

Elsőnek csak 5 millióról volt szó most neg mar aranyaidrol?

Lopasrol beszélsz holott te magad adtad oda!

KAMU kérdés!!

meg kopj be egy két kam szöveget😊

Emberek el ne hidjetek mar hogy valaki keményen dolgozik 5milliot fére tesz es semmi papir nelkul odad testvérnek 5milliot higy tessek vegyél egy autót?

Kérdező hol dolgozol? Áruld mar el?

2015. okt. 4. 20:07
 14/31 anonim ***** válasza:
38%
Jelentsd fel őket akkor
2015. okt. 4. 20:07
 15/31 anonim ***** válasza:
70%
Most beleképzeltem magam szegény kérdezö helyébe szörnyü lehet most neki, érzelmileg zsarolták gondolom azért adta oda, gondolom hazudtak neki hogy nagyon kell a pénz, utolag viszont kiderult csak hulyeségre kellett.
2015. okt. 4. 20:08
 16/31 A kérdező kommentje:
Külföldön dolgoztam.
2015. okt. 4. 20:12
 17/31 A kérdező kommentje:
Jòl behùzott mind a kettő,egy életre elfelejthetnek!,,
2015. okt. 4. 20:18
 18/31 anonim ***** válasza:
72%
Hogy kerül a címkék köze a hitel?
2015. okt. 4. 20:20
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
BMW X5-ös 5 millió forint alatt? Na, nekem is kell ilyen! :D
2015. okt. 4. 20:21
 20/31 anonim ***** válasza:
Minek van aranyad? :D fsznak kell arany. Nem is értem. Ha ott lett volna a számládon 5 milla, ahhoz senki nem fér hozzá, és meglenne a pénz... arany :D ...
2015. okt. 4. 20:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!