Megkérdezzem? 13/L

Figyelt kérdés
Szeretnék korrektort használni mert pattanásos az arcom és zavar,illetve hamar izzadok le ezért gondolom a dezodor se ártana.Megmegkérdezzem azt hogy használhatok e ilyeneket?13L
2015. okt. 4. 19:01
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
13 évesen anyád nem adott még dezodort?? A pattanásaiddal meg kozmetikushoz kéne menni, nem korrektorral kenegetni.
2015. okt. 4. 19:04
 2/5 anonim ***** válasza:
88%
Én nyolc éves korom óta használok dezodort, tizenkét éves korom óta járok kozmetikushoz. Kérdezzed meg, persze, nem tudom idáig miért vártál :D
2015. okt. 4. 19:09
 3/5 anonim válasza:
18%

Te jo eg...

Pattanasokat gyakori mosakodassal eltuntetheted, de mindig fognak kijonni ujak mert serdulokorban vagy.

2015. okt. 4. 19:43
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom, és átérzem a helyzetet. Nálam is ez volt, eszébe se jutott hogy kellene. 14 évesen használtam először, amit termékmintát kaptunk a suliban. 15 voltam mikor először vettem magamnak deo-t a zsebpénzemből. Én nem szóltam, nem kaptam ilyeneket. Van ilyen sajnos. Próbáld meg, hátha csak szólnod kell, vagy ha mentek bevásárolni, csak rakd a kosárba. Ügyesen, szüksége van ilyenekre egy fiatal lánynak.
2015. okt. 4. 21:52
 5/5 anonim ***** válasza:

Ne hallgass a butaságokra, miszerint a pattanások mosakodással eltűntethetők...nem tudom, miért hiszik azt néhányan, hogy ha valakinek pattanása van, az nem szokott arcot mosni.

Serdülő korban, ha hajlamos vagy rá így is úgyis kijönnek, de sokszor a serdülőkor vége sem oldja meg a problémát.

Mindenképp beszéld meg a problémát a szüleiddel és keressétek meg együtt a megfelelő termékeket, amit az arcodra használhatsz. Kozmetikus segítségét is kikérhetitek, bár saját tapasztalat szerint a rendszeres kozmatikusi kezelés csak ront a helyzeten, mint segít.

Arclemosók, krémek, arcradírok, találjátok meg a bőrtípusodnak megfelelőt.

Emellett pedig egyáltalán nem találom butaságnak a korrektor használatát. Persze a helyes bőrápolás fontos, de ha jó minőségű, bőrtípusodhoz illő korrektort választasz, az nem fog ártani, de egy tini lány önbizalmának nagyon jót tesz, ha már a pattiktól így se úgy se lehet olyan hamar megszabadulni.

A dezodor pedig egy nagyon szükséges és fontos dolog már ilyen korban, ez nem is valami különleges kozmetikum, hanem hozzátartozik a normális higéniához.

Mindenképp beszéld meg ezeket a szüleiddel!

2015. okt. 5. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!