Hogy hozzam ezt fel? Megkérdezzem egyáltalán? Ti engednétek (szülők)?
Lesz egy buli, és utána apukámnál aludnék, egy barátnőmmel. Még nem kérdeztem meg apukámat, hogy jöhet-e, barátnő biztos jöhet, csak az a "gond" (nekem nem gond), hogy a lány cigány. Apukám nem rasszista, de nem a legjobb véleménnyel van a cigányokról, gondolom érthető okok miatt. A barátnőm teljesen normális, talán ő az egyetlen, akit ismerek. Szerintetek megkérdezzem apukámat, hogy így is engedi-e, hogy a házában aludjon? Hogyan? Vannak cigány munkatársai, valamelyik volt is már nálunk, de ugye őket ő ismeri, a barátnőmet nem. Nem szeretném, hogy elzavarja, vagy valami :/
(ui: én is lány vagyok)
Mivel apukadnak voltak cigany kollegai akik jartak apukad hazaban, ezert nem rasszista.
Szerintem bizik a lanyaban annyira hogy nem egy jott ment cigany a baratnodje...baratnod!
persze emlisd meg apukadnak hogy a baratnod,cigany de csak azert jogy mensd a kellemetlen helyzetet.
En is cigany vagyok de nem jelenti azt hogy minden jott ment cigany a bartnak nevezek. Ez ertheto szerintem sajna van alja nepje a ciganysagbol is es persze a magyarsagbol is. Apukad szerintem tok jol fogja fel nem vesz mindenkit 1 kalap ala!
Jó lenne, ha előtte találkoznának nappal is.
Rassztól függetlenül. Szerintem legalábbis senki nem örül annak, ha számára idegenek éjszakáznak nála. Ha előtte találkoznak, aztán megkérdezed, aludhat-e ott, akkor tiszta ügy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!