Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Örülnétek ha a lányotok egy...

Örülnétek ha a lányotok egy olyan fiút vinne haza aki a BME-n tanul?

Figyelt kérdés
2015. okt. 3. 19:34
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
65%
Nyilván nem csak ez számít, van még ezer dolog, mint hogy hogyan bánik a lányommal, mnnyire teszi boldoggá, de igen, az mindenképp jó pont, hogy van jövőképe. Álszent hazug lennék, ha azt állítanám, hogy egy kőművessegédnek ugyanúgy örülnék..
2015. okt. 3. 20:25
 12/24 anonim ***** válasza:
95%
Én anyám csak akkor örülne ha olyan fiút vinnék haza aki BME -n tanít.
2015. okt. 3. 20:43
 13/24 anonim ***** válasza:
58%
Kérdés, hogy mit tanul, és hol tart.:-) Tingli-tangli műszaki menedzser, aki harmadik nekifutásra gyűri az első szemesztert, nem egy ideális vőjelölt. Érdemleges karon végzős hallgató már kap EGY jó pontot a lehetséges 15-ből.:-)
2015. okt. 3. 20:43
 14/24 anonim ***** válasza:
91%
Egyáltalán nem érdekelne, hol tanul. Az, hogy tanul, az klassz. Teljesen mindegy, hogy mit és hol. Az viszont nagyon is zavarna, ha verné a mellét azért, mert ide vagy máshová jár. Semmivel sem különb, sőt, ha ennyire nagyképű miatta, akkor még ront is a helyzeten. N32
2015. okt. 3. 21:06
 15/24 anonim ***** válasza:
89%

Nem tök mindegy, hogy hol tanul?????????

Az is lehet, hogy csak benyomták oda, és közben egy agyhalott.

Ha esetleg elvégez egy BSC után egy MSC-t, akkor talán, talán, talán, lehet ezt a kérdést feltenni, de akkor sem ez a lényeg.

2015. okt. 3. 21:45
 16/24 anonim ***** válasza:
95%
Nekem mindegy, tanul-e a srác, ha amúgy intelligens. Meg attól még lehet, hogy lébecolgat és bukdácsol, hogy a BME-n tanul :D.
2015. okt. 3. 22:37
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Hát én agyonverném a fickót, mit akar a lányomtól felkiáltással.

Igaz a legidősebb még ovis.

2015. okt. 3. 23:38
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Attól hogy a BME hallgatója, még lehet ősbunkó, szóval ez így kevés.
2015. okt. 4. 02:02
 19/24 anonim ***** válasza:
65%

sztem nem lehet megitelni egy embert az alapján, hogy hova jár tanulni. én elit gimibe jártam anno, van osztalytarsam aki orvosira ment.a szemelyisege pedig elviselhetetlen, mindenkit lenez es kioktat..szóval nem egy ideális barát jelölt szerintem, pedig milyen szép szakot választott.

szóval ezért is nem kéne az alapján megitelni valakit, hogy hova jár..

egy kapcsolatban sokkal fontosabbak a belső értékek, és a másik személyisége szerintem

2015. okt. 4. 09:07
 20/24 anonim ***** válasza:
89%

Nem igen hatna meg. Éppen azért, mert én is jártam a BME-re és nagyon is tudom milyen vegyes felvágott ez az egyetem is, ahogy minden más is. Ma már nem kiváltság bekerülni oda, ahogy máshova sem.

Majd ha letesz valamit az asztalra, elvégez egy valamire való szakot és el is helyezkedik vele, illetve látom hogy mindeközben a lányomat a tenyerén hordozza, na akkor örülni fogok.

2015. okt. 4. 10:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!