Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Igaza van az anyámnak, hogy...

Igaza van az anyámnak, hogy hülyeség és pénzkidobás amit csinálok?

Figyelt kérdés

Itt élek egy kis településen, ahol már eléggé megutált minden fiatal, társaságom itt nincs, szóval muszáj innen elmászkálnom néha. Két helyre szoktam, az egyik egy közelebbi, 30 km-re lévő város. Oda megyek gyakrabban busszal azért hogy sétáljak ott a városban, a parkban, ilyenek. Pihenés céljából, mert a településemet eléggé utálom, utálok itt élni. Kellemes ez számomra és még buszozni is szeretek.

A másik város messzebb van, nagyjából 80 km, oda meg havonta kétszer tervezek elmenni mert azért nem túl olcsó. Viszont ott él az egyetlen ember, akire igazából számíthatok, aki el tud fogadni és jóba vagyok vele, akit havernak is nevezhetek talán. Úgy érzem szükségem van nekem is egy élőbeli emberi kapcsolatra, és hát itt a közelben nem akar létrejönni, a legtöbb korombeli engem nem fogad el.

Szerintetek is hülyeség és pénzkidobás, hogy elmászkálok néha ezekbe a városokba?

2015. okt. 2. 13:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én is egy kistelepülésen élek, én megtudom érteni a kérdezőt, itt semmit nem lehet csinálni nincs semmi szórakozási lehetőség, nagyon jó az ha az ember időnként elutazik városokba, más világ van ott mint itt, és ez egyáltalán nem pénz kidobás!
2015. okt. 2. 15:03
 12/13 anonim ***** válasza:
Szerintem is ebben maximum. az a probléma, hogy nem "jó" helyen laksz. Amúgy abszolút rendben van, már ha ezt anyagilag meg tudod engedni magadnak. Az hogy mire költöd a pénzt meg csak a te dolgod, ha neked ez a fontos és neked ez így jó, tetszik, segít akkor egyáltalán nem pénzkidobás mert az a lényeg, hogy neked megérje. Viszont nyilván az lenne a legcélszerűbb ha egy városban vagy legalábbis közelebb laknátok a barátoddal. Nem tudom, hogy írtál-e már korábban ezzel kapcsolatban valamit, ha igen akkor bocsi, de szerintem ez megér egy próbát, már ha megfelelőek a körülmények, lehetőségek (iskola/munkahely szempontjából is például).
2015. okt. 2. 15:08
 13/13 anonim ***** válasza:

Ha a te pénzedet költöd, akkor nem szólhat bele.

De esetleg költhetnél valamennyit arra is, hogy a mentális gondjaidat kezeltesd.

2015. okt. 2. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!