Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mikor anya elmegy itthonról...

Mikor anya elmegy itthonról nevelőapám teljesen kifordul magából. MIÉRT?

Figyelt kérdés

Persze meg mikor anya itthon eljàtsza a mintaapát, hogy jajj de szeretlek meg minden. De mikor elmegy anya, akkor mintha kicserélték volna.

Leordítja a fejemet mert a nadrágom nem volt a helyére rakva. Ha ebédelünk, egyszerűen elémb*ssza az ételt, hogy egyek már. Egy mondat tőle: "Addig nem kelhetsz fel az asztaltól ameddig nem eszed meg a kaját!"Folyton azt kapom tőle, hogy úgyse értesz hozzá, hülye vagy ehhez stb. Már reggel 7-kor azt akarja, hogy tanuljak, mikor még álmos vagyok.(9-kor már ágyban vagyok)

Van olyan ha nem csinálok meg valamit akkor megver. Ezt elmondtam anyának, de nem hisz nekem.Azt mondja azért csinálja mert szeret, de szerintem k*rvára nem. MIÉÉÉRT?

2015. szept. 28. 20:38
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Anya ezt a felveszem telefonnal dolgot nagyìvből leszarná, mert akkor meg az lenne, hogy merek én utána nyomozni, mit képzelek magamról... Higgyétek el, ismerem őket.
2015. szept. 29. 06:18
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Huh....nem is tudom mit mondjak.

Hát anyádról megvan a véleményem, de ide inkább nem írom le,nem bírná a "nyomdafesték".

Szép kis bizalom van köztetek anyukáddal, ha egy hangfelvételt bemutatása után még te lennél a rossz.

Eszem megáll,komolyan.

Mióta van anyukád ezzel a palival,hogy ennyire szerelmes belé?

Mindegy.

A felvételt CSINÁLD meg mindenképpen!!

Mutasd meg anyukádnak, remélhetőleg magánál lesz abban a pillanatban, bízzunk ebben.

Mielőtt anyukádnak megmutatod, másold le, legyen meg több helyen, ha anyukád kiakadna és letöröltetné a telefonodról.

Később is jól jöhet,nem tudhatod mit hoz a jövő!

Légy nagyon óvatos! :)

2015. szept. 29. 06:47
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Legjobb lenne, ha megcsinálnád azt a hangfelvételt, de nem anyádnak kéne megmutatni, hanem a gyámügynek, vagy az iskolaigazgatónak (vagy mind a kettőnek).
2015. szept. 29. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!