Mikor anya elmegy itthonról nevelőapám teljesen kifordul magából. MIÉRT?
Persze meg mikor anya itthon eljàtsza a mintaapát, hogy jajj de szeretlek meg minden. De mikor elmegy anya, akkor mintha kicserélték volna.
Leordítja a fejemet mert a nadrágom nem volt a helyére rakva. Ha ebédelünk, egyszerűen elémb*ssza az ételt, hogy egyek már. Egy mondat tőle: "Addig nem kelhetsz fel az asztaltól ameddig nem eszed meg a kaját!"Folyton azt kapom tőle, hogy úgyse értesz hozzá, hülye vagy ehhez stb. Már reggel 7-kor azt akarja, hogy tanuljak, mikor még álmos vagyok.(9-kor már ágyban vagyok)
Van olyan ha nem csinálok meg valamit akkor megver. Ezt elmondtam anyának, de nem hisz nekem.Azt mondja azért csinálja mert szeret, de szerintem k*rvára nem. MIÉÉÉRT?
Huh....nem is tudom mit mondjak.
Hát anyádról megvan a véleményem, de ide inkább nem írom le,nem bírná a "nyomdafesték".
Szép kis bizalom van köztetek anyukáddal, ha egy hangfelvételt bemutatása után még te lennél a rossz.
Eszem megáll,komolyan.
Mióta van anyukád ezzel a palival,hogy ennyire szerelmes belé?
Mindegy.
A felvételt CSINÁLD meg mindenképpen!!
Mutasd meg anyukádnak, remélhetőleg magánál lesz abban a pillanatban, bízzunk ebben.
Mielőtt anyukádnak megmutatod, másold le, legyen meg több helyen, ha anyukád kiakadna és letöröltetné a telefonodról.
Később is jól jöhet,nem tudhatod mit hoz a jövő!
Légy nagyon óvatos! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!