Mit kezdjek a lányom "mániájával"? Állandóan, komolyabb indok nélkül orvosról orvosra jár.
Valahol olvastam erről, hogy ez egy betegség, de nem jut eszembe a neve...
Az a gond, hogy a lányomnak van egy "mániája", hogy elmegy a háziorvoshoz és mindenféle kamu indokkal beutaltatja magát szakrendelésekre és mindenféle vizsgálatot csináltat magán. Már gőzöm sincs, hányféle orvosnál járt... és persze a legtöbbször semmi baja sincs, szerencsére. 21 éves, vajon mi a bánatot keresett a minap egy genetikusnál??? Más egyenesen retteg attól, hogy orvoshoz kell menni meg vérvételre, ő meg mintha kifejezetten élvezné is...
Tudom, hogy furcsa kérdés, légyszi értelmesen válaszoljatok rá!!! Vagy hagyjam a fenébe, menjem csak, ha annyira akar? Csak egyszerűen nem értem, hogy mind ez minek, ennyit még az én anyám se jár orvoshoz, pedig volt több műtétje is... lányomnak pedig semmi baja (igazából sztem csak a szemészhez kéne elmennie, mert szemüveges) és ha egy szakrendelést "kivégzett", már töri a fejét a következőn és persze mindig talál valamit.
Utolsó előtti, neki is ugyanolyan joga van az ellátáshoz, mint másnak, aki fizeti a tb-t pff... és inkább menjen semmint idegesítse valami, tudom hogy idegesítő, a sorát ő is kivárja nyugalom :)
A háziorvosával nagyon jóban van, ő is azt mondta neki, ha akarja akkor menjen... mert ha nemet hall, akkor ideges lesz, hogy ő miért nem mehet el. Ez a doki nem fog nemet mondani és elutasítaniva beteget, ha látja h vmi idegesíti, akkor beutalja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!