Szülők! Ti nem érzitek kevésnek a gyereketekkel töltött időt?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy lényegében is jóesetben 3 évig vagytok eggyütt. Utána ovi aminek a nap 70%át ott tölti, utána iskola szintúgy.
Nem éreztétek néha úgy, hogy olyan kevés aza az idő amíg veletek van?
2015. szept. 21. 12:13
11/11 anonim válasza:
sziasztok én igaz még csak 18 éves tanuló vagyok de van két testvérem akikkel a szüleim nagyon keveset foglalkoznak meglátszik a jegyeiken is hogy nem segitenek nekik a háziban és a tanulásban még jó hogy kaját főznek de akkoris nemnormális hogy eggyáltalán nem beszélgetnek velük rendesen nem kérdezik meg hogy milyen volt a suli minden rendben hogy vagy vagy valami szerintem nem az idő ha lenne nekik még több akkor sem velük foglalkoznának hanem nemtudom mondjuk elmennének ide oda szerintem az lenne a legjobb ha lenne valami jó szülö tanfolyam amit kötelezövé tenne az állam hogy mindenkinek normálisab bszülei legyenek szerintem én töbet foglalkozom a testvéreimmel mint maguk a szüleim
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!