Megengednétek 14 éves lányotoknak, hogy gyűjtsön egy iPad-re, majd idővel megvegye azt egy kis besegítéssel?
Figyelt kérdés
A "besegítés" kb. 20-30.000 Forint lenne. /Idővel visszafizetném, ha kéne/
Anyagilag jól állunk, csak tudni szeretném, hogy ti megengednétek-e.
2015. szept. 20. 15:05
21/24 anonim válasza:
Itt mindenki sajnálja azokat, akik túlóráznak. Eközben a gyárban ahol dolgozok, mindenki örül a túlórának :D Kár hogy nincs többször.
22/24 anonim válasza:
Bírom, hogy itt mindenki mennyire ért az Apple termékekhez.. Nem, egy iPad/iPhone rohadtul nem ugyanaz, mint egy közép- vagy alsókategóriás androidos cucc, és aki ezt állítja, az életében nem használt még huzamosabb ideig iPhone-t. Nem, nem rövid távra lehet csak vele tervezni. Mondjuk az én iPhone-om csak 1 éves (bár ennyi idő után az androidos sz.rjaim már össze-vissza fagytak meg haldokoltak), de nálunk van a családban egy majdnem 2 éves iPad, még mindig ugyanolyan, mint újkorában, illetve ismerősök körében is van nem egy olyan, aki 3-4 éves iPhone-nal mászkál. Szóval be lehet fejezni az Apple szapulását, mert igenis minőségi termékeket gyártanak (bár tény, itthon drágának számítanak, de csak azért, mert alacsonyak az itteni fizetések).
23/24 anonim válasza:
Ja, és nem kell ilyen marhaságokat kitalálni, hogy nem érkezik rá frissítés, mivel általában a termék kiadása utáni 3-4 évben még szokott rá érkezni frissítés, tehát pl. a 2011-ben kiadott iPhone 4S-t még lehetett frissíteni iOS 8-ra 2014-ben.
24/24 anonim válasza:
... Nekem semmi bajom nincs az Apple-el csak nekem drága. Érdekes, én lassan 4.éve használom az annak idején is alsókategóriás vodafone smart. (nem szünetek nélkül, néha a Nokiám használtam) Jövőre lehet, h. veszek egy hasonló 20-30k ba kerülő telót, és azzal is bírom évekig. Én inkább a gépparkomat ápolom, mint hogy néhány colos izét bámuljak. A magyar emberek többségének nem kell az ájfon, egyrészt mert nincs pénz, másrészt sokan inkább tabletet v. laptopot használnak okosteló helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!