Jogos, hogy rosszul esik? Neki adtam a gépem, de csak szidja.
Figyelt kérdés
Vettem magamnak új laptopot, apunak adtam az előzőt. Raktam rá windowst, leszedtem róla minden mást. Odaadtam neki reggel, most azóta ideges, meg szidja, mert hogy mekkora egy sz..rkupac, nem működik.
Tök jó kis gép, ő nem hajlandó drivereket rárakni, így persze hogy nem működik jól..
Tök rosszul esik, el is adhattam volna, de én neki adtam, és most csak szidja egy marhaságért amin könnyen segíthetne.
És most mérges rám, amiért ezt szóvá tettem.
Szerintetek kinek van igaza?
2015. szept. 20. 12:37
11/14 A kérdező kommentje:
De ő rakott már fel windowst.. Én meg péntek óta semmi mást nem csináltam, csak telepítgettem. Gondoltam, ha azt mondja hogy megcsinálja, akkor nekem nem kell.
2015. szept. 20. 14:15
12/14 anonim válasza:
Szerintem apud ezzel az elégedetlenkedéssel próbálja palástolni, hogy egyszerűen nem ért hozzá, nem tudja normálisan működésbe hozni. Valószínűleg túl büszke ahhoz, hogy elismerje, a fia profibb ebben, pláne, hogy segítséget kérjen. Inkább szidja szerencsétlen gépet.
13/14 A kérdező kommentje:
A lánya vagyok :D Lehet amúgy, hogy ez volt. Végül két óra mérgelődés után megkért hogy segítsek :D
2015. szept. 20. 15:19
14/14 anonim válasza:
Hát akkor pláne. Adott egy középkorú hímnemű, akinek be kell ismernie, hogy leánygyermeke jobban ért a számítógépekhez, mint ő. Örülj neki, hogy nem vágta a gépet a falhoz! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!