Nem fog anyukámnak rosszul esni?
szerintem nem. de lehet jobb lenne,hogyha van hasonló stílusú ruhája,akkor annak lemérnéd a méreteit és a boltban kiválasztanád az akkora méretet.
én a páromnak szoktam ruhát venni alkalmakkor,mert ő utál vásárolni. de ezzel a méregetős módszerrel még sose lőttem mellé,nem volt sose kicsi,vagy túl nagy amit adtam neki.
de ha nem mered bevállalni,hogy próba nélkül elhozod,akkor amikor átadod az utalványt,akkor elmondod,hogy kinézted ezt a ruhát,csak méret és szín miatt rá akartad hagyni a választást.
így egyátalán nem snassz és jó ötlet a saját készítésű torta is!
hát a 3D-s kártya szépre megcsinálva baromira nem "összecsapott", de ha csúnya akkor keltheti ezt a látszatot...
am ha jól tudom a ruháknál van olyan, hogy X napon belül ki tudja cserélni...de azért jobb ha biztosra mentek :) vagy megmondhatod neki, hogy elmentek és együtt megveszitek :)
22F
Már lemértem és érdeklődtem az eladóknál is, ők is azt javasolták hogy személyesen próbálja fel, mert nem biztos, hogy a méret jó és az is fontos hogy hogyan áll rajta.
Természetesen vele együtt megyek vásárolni :)
#7 Álnaív??? hát te tudod. Gondolom veled nem fordul elő soha, hogy azon izgultál mennyire fog örülni a másik az ajándéknak. Főleg olyan esetben, ha nem vetted meg konkrétan az ajándékot.
Nagyszülőktől karácsonyra pénzt kaptam, nekem nem esett jól mert úgy tűnt hogy nem szántak arra időt hogy kitalálják mit vegyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!