Miért nem csukhatom be az ajtómat?!
Konkrétan a szobám ajtóját, és nem nem kulcsra akarom zárni, csak becsukni.
Kedjük ott,hogy 15 éves vagyok(2 hónap múlva 16). Történt az, hogy körülbelül 1-2 éve anyum "parancsolta" ,hogy ne csukjam be a szobám ajtaját! Sose! Na jó, azóta eltelt 1-2 év. Azt hittem, hogy már egy kicsit "nőttem" ahoz ,hogy szerinte becsukhassam. ( De nevetségesen hangzik már..) De mégsem. Mivel ma, vagy is az előbb be mertem csukni az ajtót amíg átöltözök, és úgy felejtettem, mert továbbra is a saját szobámban tartózkodtam... És körülbelül félóra csukva tartott ajtó után, anyum szólt, hogy mit csinálok?! ( Nem jött be, hanem kintről szólt miközbe számítógépezett) Válaszoltam, hogy semmit, erre ő: " Mégis mit csinálsz?" Ki mentem, és mondtam, hogy körmöt festettem. És akkor kérdeztem, hogy nem mindegy-e, hogy nyitott vagy csukott ajtó mögött vagyok? És nem , neki nagyon nem mindegy, de hogy miért fogalmam sincs. Úgy gondolom ,hogy ennyi magánéletem nekem is lehetne, de neeem, nekem nem.. Érdekes...
Most , pont az előbb tesóm megkérdezte,hogy miért nem lehet nyitva, a válasza az volt ,hogy szemtelen vagyok. ( azért mondta ezt mert megmertem kérdezni,hogy neki nem mindegy-e ,hogy csukott vagy nyitott ajtó mögött vagyok -e ?? )
Én komolyan mondom ,hogy nem értem ezt...
15L
Uh, adtatok pár jó ötletet, de nem szeretném ha veszekedés lenne, de ha nem megy máshogy akkor az lesz, lázadni fogok... Majd észreveszi magát... remélem.
Még írjatok!:)
Na fejlemények vannak!
Szóval, úgy csináltam, hogy nem annyira szóltam hozzá a tegnap óta, ( persze ha kérdezett válaszoltam, de nem olyan "hangulatban" mint általában. )Észre is vette.
Akkor ő hozta fel magától,hogy ami az ajtót illeti, azért nem lehet csukva, mert így nem tudunk egymással kommunikálni. Ami persze szerintem nagy hülyeség, mert ha megtiltja akkor már rosszabb a köztünk lévő viszony, és amúgy sem lenne 0-24-ig csukva...
Mondta, hogy ha "hülyeséget" ( igen ,ezzel a szóval fogalmazott) akarok csinálni, akkor megteszem anélkül ,hogy tudná, vagy látná.
A hülyeség szó alatt nem értem biztosan, hogy mire célzott, bár gondolom.
Összegében még így sem értem,hogy miért (szószerint) tiltja ,hogy becsukhassam az ajtómat..
Továbbra is azt mondom, hogy beteg ember.
Ez a válasza pedig nem volt őszinte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!