Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normálisak ezek az evési...

Normálisak ezek az evési szokások!?

Figyelt kérdés

Irtó rizikós nálunk az étkezés, általában egyedül eszek, mert a szüleim csak vacsorára jönnek haza a munkából, de igy is elég 1 hétvége + a vakáció

Kezdjük ott, hogy anymám mindig kevesebbet főz a kelleténél, levesből egy olyan fazékot odarittyent hogy 10-en jollaknának belölle, de másbúl alig valamit!

Szeruntem 2 felnőt embernek meg egy kamasz gyereknek + egy 6 évesnek nem elég 5 tojás ha kenyeret vet belé akkor sem! Folyton ez van.. Odaülünk tesommal, együnk egy falást, anyám meg apám osztoznak a serpenyő fölött és hülyét kapok amikor látom hogy az asztalnál tbb jut nekem mint apámnak, ÉS nem mert falánk vagyok, vagy kövér, vagy nagyétjü.. Hasam sincs, karcsu vagyok, viszont magas, DE nem kovér nem falánk... Pusztán anyám paraszt... Néha ha rizs van, a szülök oda sem ülnek, tesom kisétkü 2 kanálkát HA esz, meg kell etetni 6 évesen! Tehát megint én vagyok a nagyétkü.. Olyan is volt, hogy tesom ezt mondta nekem: Háát neked akkor segged, van és olyan nagy hasad, baba van benne csak ki kell szedni! Ezt mondta 6 éves fejjel O.O fenekem van, nem tagadom le, de csak a lordozisom miatt (amit szrnak kezeltetni .-.) de a kontra az hogy anyám kacagta 0.0 ilyen lazán... Nem értem én átlagosan eszek, a táborban is "konyhamalac" voltam mert nem ettem másodikot csak 2x paradicsom levest mert az volt a kedvencem -.-

2. ota nem viszek tizorait a semmin élek konkrétan 8 orán keresztül... Mikor pakolt is csak savanyu roszizü cukormentes teat kaptam, meg egy nagy kaszás kenyeret simma margarinnal... És az osztálytársam valami igényesen megkent kenyeret vitt, ami ha bár néha szegényes volt látszott rajta hogy szerettel készitették... És mindig kaptak nasit.. Én sohasem még pénzt se rá, anyám sosem tartotta ezt fontosnak, nem volt szempont..

Tegnap pl. bolti tojás volt, modtam (de csak vicből) ha majd férjem lesz akkor is házi tojást viszek xD erre nagy parasztul a válasz: akkor adod a pénzt és neveled majd..

Hát ennyi segitségre nem számithatok majd O.O 1 kobrács b*szott tojásra O.O anya az ilyen?

2015. szept. 7. 10:59
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Te nem tudsz fogalmazni.
2015. szept. 8. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!