Igaza volt? Jogosan vette el a gyűrűmet?
A 16. szülinapomra kaptam a mamimtól egy gyűrűt. Akkor olyan fél évig folyton hordtam, majd eltűnt.
Illetve, én emlékeztem hogy előző nap fürdésnél a fürdőszobai polcra tettem, de nem volt ott. Anyát kérdeztem, nem látta-e, mondta, hogy nem. Akkor gondoltam, biztos rosszul emlékszem, és nem is a fürdőben hagytam. Felforgattam a házat, sehol nem volt. Körbekérdeztem a suliban és a sportcsarnokban ahol tesiztünk, semmi. (Amúgy meg szoktak lenni az ékszerek, nem igazán lopott ott senki.)
Végül feladtam. El is feledkeztem nagyjából a dologról.
Most 21 vagyok. Egyik nap, valahogy szóbajött egy óra ami a nagypapámé volt, anya bement a szobájukba, kihozott egy ékszere ládát, kinyitotta, és benne volt a gyűrűm. Én teljesen kikeltem magamból, hogy hogy kerül hozzá, ő pedig teljesen kikelt magából, hogy talán vigyázhatnék a dolgaimra, és nem kéne elvesztenem őket!
Teljesen ledöbbentem. Tényleg ekkora bűn ha a saját fürdőszobámban hagyok valamit?
Azóta haragban vagyunk. Tényleg én voltam anno a felelőtlen?
De, simán lehet féltékenység, csak akkor nem az lenne az indok, hogy őt kihagyták a családi "gyűrűáthagyományozási" sorból, hanem az anyóssal van valami konfliktusa, és nem szeretné, ha a lánya és az anyósa jóban legyenek, de még azt sem, hogy a lánya az anyós gyűrűjét hordja. Ez a szándékos verzió.
A nem szándékos verzió: elfelejtette.
Elég nehezen hihető sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!