Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Igaza volt? Jogosan vette el...

Igaza volt? Jogosan vette el a gyűrűmet?

Figyelt kérdés

A 16. szülinapomra kaptam a mamimtól egy gyűrűt. Akkor olyan fél évig folyton hordtam, majd eltűnt.

Illetve, én emlékeztem hogy előző nap fürdésnél a fürdőszobai polcra tettem, de nem volt ott. Anyát kérdeztem, nem látta-e, mondta, hogy nem. Akkor gondoltam, biztos rosszul emlékszem, és nem is a fürdőben hagytam. Felforgattam a házat, sehol nem volt. Körbekérdeztem a suliban és a sportcsarnokban ahol tesiztünk, semmi. (Amúgy meg szoktak lenni az ékszerek, nem igazán lopott ott senki.)

Végül feladtam. El is feledkeztem nagyjából a dologról.

Most 21 vagyok. Egyik nap, valahogy szóbajött egy óra ami a nagypapámé volt, anya bement a szobájukba, kihozott egy ékszere ládát, kinyitotta, és benne volt a gyűrűm. Én teljesen kikeltem magamból, hogy hogy kerül hozzá, ő pedig teljesen kikelt magából, hogy talán vigyázhatnék a dolgaimra, és nem kéne elvesztenem őket!

Teljesen ledöbbentem. Tényleg ekkora bűn ha a saját fürdőszobámban hagyok valamit?

Azóta haragban vagyunk. Tényleg én voltam anno a felelőtlen?

2015. szept. 5. 13:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg elég bolond. Gondolom azért tetted le, hogy nehogy fürdés közben leessen. 5 évig rejtegetni, és nézni, hogy gyereke kivan mert nincs meg. Van baja az tuti.
2015. szept. 5. 16:10
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Anyád beteg, ez lopás, ráadásul a szemedbe hazudta hogy nem tudja hol van. Lehet felelőtlen helyre tetted de nem emlékszem ez mikor lett kifogás a saját gyerekünk meglopására és a szemébe hazudozásra.
2015. szept. 5. 20:00
 13/18 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy itt nem a felelőtlenségről van szó, hanem arról, hogy féltékeny volt anyukád, amiért hordtad a nagymamád gyűrűjét?
2015. szept. 6. 16:27
 14/18 anonim ***** válasza:
Az nem derült ki, melyik nagyitól kapta a gyűrűt. Másik, hogy lehetett volna annyira felnőtt, hogy tiszteletben tartja a nagyi döntését.
2015. szept. 6. 16:32
 15/18 anonim ***** válasza:
És az se derült ki, hogy a nagyi a sajátját adta-e oda, vagy vett egyet ajándékba?
2015. szept. 6. 16:33
 16/18 A kérdező kommentje:
A sajátját, és ő apa anyukája.
2015. szept. 6. 18:52
 17/18 anonim ***** válasza:
Akkor az sem magyarázat, hogy féltékeny volt, mert ehhez a gyűrűhöz semmi köze.
2015. szept. 6. 19:21
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

De, simán lehet féltékenység, csak akkor nem az lenne az indok, hogy őt kihagyták a családi "gyűrűáthagyományozási" sorból, hanem az anyóssal van valami konfliktusa, és nem szeretné, ha a lánya és az anyósa jóban legyenek, de még azt sem, hogy a lánya az anyós gyűrűjét hordja. Ez a szándékos verzió.

A nem szándékos verzió: elfelejtette.

Elég nehezen hihető sajnos.

2015. szept. 7. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!