Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyu miért nem engedi h...

Anyu miért nem engedi h elmenjek az egyik fiú évfolyamtarsammal fagyizni? 13\L

Figyelt kérdés

Szóval van egy fiú az évfolyamunkba akit úgy első osztály óta ismerek.Anya is tudja ki az.Egyikőnk se szerelmes a másikba mielőtt valaki jön azzal h még korai a kapcsolat.Amúgy vele mindig is barátok voltunk csak elég sokszor vesztünk össze (mindíg az orrom alá dörgölte h első lett marekversenyen én meg csak második).

Ti elengednétek?

2015. szept. 4. 16:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%
Én nem kérnék engedélyt a fagyizásra a helyedben... (meg nem is kértem anno:))
2015. szept. 4. 16:03
 2/11 anonim ***** válasza:
79%

Valami oka csak van.

Amúgy menj egyedül fagyizni és majd talákoztok a fagyizóban. :-)

2015. szept. 4. 16:05
 3/11 A kérdező kommentje:
úgy lett volna h a fagyizónál tali de anyum is jönni akart megmondtam neki erre nem enged.am meg tőlle kéne pénzt kérni...
2015. szept. 4. 16:23
 4/11 anonim ***** válasza:
Hol van az a fagyizó?
2015. szept. 4. 16:53
 5/11 A kérdező kommentje:
kisváros a gyógyszer tár mellett nem messze egy nagyonritkán használt buszmegálótól.nem messze az ovodától,a sulitól és a városházától.
2015. szept. 4. 16:55
 6/11 anonim ***** válasza:
11%
ÉDes jézus, azt írd már tlaán, hány perc séta gyalog. Vagy busszal. Vagy a rák tudja.
2015. szept. 4. 20:29
 7/11 A kérdező kommentje:
10 perc gyalog ha sietek amúgy 14 perc
2015. szept. 4. 20:43
 8/11 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg tőle, hogy miért nem enged el.

Ha hajthatatlan, akkor esetleg javasolhatod azt is, hogy egy darabon kísérjen csak el, aztán addig ő elmegy vásárolni vagy valami és, ha végeztetek a sráccal együtt mentek haza.

2015. szept. 4. 21:51
 9/11 anonim ***** válasza:
66%
Persze hogy nem enged, mivel csak 2. lettél a versenyen.
2015. szept. 5. 01:21
 10/11 A kérdező kommentje:

7es

a srác pont az elllenkező irányba lakik és anyunak nem az a baja mert mindíg egyedül megyek,hanem az h fīú akivel találkozok és nem lány,.

2015. szept. 5. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!