Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Akinek a szülei nem fogadták...

Akinek a szülei nem fogadták el a párjukat, azoknál jelenleg milyen a viszony?

Figyelt kérdés
Hogy alakultak a dolgok?
2015. szept. 2. 22:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Fogjuk rá,h jól. Amikor elmondtam anno anyámnak,h új barátom van, kijelentette,h ő ezt a pasit nem szeretné látni, és nem örül a választásomnak. Mondta mindezt az iwiw-es profilkép alapján (kopasz, nagydarab pasi). Aztán félév után végül mégiscsak találkoztak. Azóta összeházasodtunk, babánk is van, és anyámmal is jó a kapcsolatunk. De! Anya soha nem kért egyikünktől sem bocsánatot. És azóta sem fogom fel,h hogy lehet vki olyan korlátolt,h egy profilkép alapján alkosson véleményt, és így ítélkezzen.Hozzáteszem,h anya rendkívül sznob. Ha a férjem egy gazdag orvoscsalád tagja lenne, biztos nem zavarta volna a zord külseje sem.
2015. szept. 2. 23:19
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Köztünk nagy volt a korkülönbség a párommal. Mikor először felmentem hozzá, akkor a saját lakása tatarozása miatt ott lakott anyukája is. Nem köszönt vissza. Fél óra múlva megkérdezte: mit keres itt ez a lány? és csak a fiához beszélt. Gyorsan eljöttünk. Utána próbált rólam beszélni anyukájának, de olyankor másnapra mindig rosszul lett, szíve fájt. Teltek a hónapok és közös lakást terveztünk. Azt kértem, hogy ő menjen anyukájához amikor csak akar, de hozzánk az újba ne jöjjön az anyukája. Igy is volt évekig. Kb. 5 év múlva épp ott volt a szomszédasszony, mikor csöngettek. Nem ismertem meg az anyját. Mondtam, hogy minden rendben van a fiával és szólok neki, hogy kereste, majd elköszöntem és bezártam az ajtót. Akkor láttam utoljára, pedig még sokáig élt.
2015. szept. 3. 09:42
 3/4 anonim ***** válasza:
Apunak nem volt szimpatikus a - most már - férjem, sőt egyszer le is b-zi-zta. Aztán azóta eltelt 8 év, és többet beszélnek, mint velem :) Jó a viszony szerencsére! :)
2015. szept. 3. 11:31
 4/4 anonim ***** válasza:
Nálunk nehezen mert párom (immáron feleségem) jóval idősebb nálam. Egész pontosan 27 évvel, de végül megbékéltek vele szüleim és már anyumat se zavarja annyira, hogy párom Ő nála is idősebb.:P Én 31/F vagyok
2015. szept. 4. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!