Mi a baj velem? Miben különbözök én a többiektől?
Szrd le őket, ahogy ők is téged. Az én szüleim 2.5 éves koromban elváltak-nálunk ugyan ez a felállás: lány, lány, fiú. Én vagyok a középső. Én mindig is rút kiskacsa voltam, a leggyengébb, a legbutább, a legsutább. Ahhoz képest most egyedül én állok a saját lábamon.
Anyám le se szrta a fejem gyerekkoromban-apánk nevelt minket. Most meg követelőzik, hogy nem írok rá. Kerek perec megmondtam, hogy képzelje, nekem is hiányzott az anyám egész gyerekkoromban. Na, azóta nem zaklat, ha én ráírok, akkor dumálunk. Apuval se volt jó a kapcsolatom. Ő meg vert gyerekkoromban, meg minden szrnak el lettem mondva. Kiköltöztem külföldre, aztán egy 3 év múlva jött rá, hogy le se szrom a fejét és észhez tért. Bocsánatot kért, én megbocsátottam, azóta jó a kapcsolatunk.
Neked nem kell erőlködnöd, majd ha leszrod a fejét egy idő után elgondolkodik. Ne foglalkozz addig velük.
keress magadnak igazi lelkitársat, akkor nem leszel már éhes a szeretetükre, figyelmükre. meg fogsz erősödni.
az önsajnálatból ki kell törni, mert egyre lejjebb húz csak.
amúgy a figyelmüket kihívhatnád esetleg úgy, ha kivívnád a tiszteletüket. ha tele lennél önbizalommal, sikerélménnyel, stb. csak azt lehet szeretni akit tisztelni is tudunk. de gondolom te eléggé mártír szerepben lehetsz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!