Szinte mindenben különbözök a húgomtól. Ez hogy lehet?
Én 14 vagyok, Ő 10.Én mindig is egy fiús lány voltam.Nem szeretek ruhákat, cipőt vásárolni, 41-es lábméretemből adódóan férfi cipőt hordok, de nem zavar.Iskolában kicsit hangosabb, amúgy visszahúzódó és együtt érző ember vagyok.Sok mindentől félek és elég határozatlan vagyok.Mindent megteszek annak érdekében hogy ne kelljen rám szólni, mert ha valaki mégis megteszi attól sírhatnékom van.
Ezzel szemben a húgom elég manipulatív és túlon-túl is lányos.Szokta néha festeni magát és a körmét.Nem hajlandó rendesen tanulni és ha valaki rászól akkor előveszi ezt a tipikus "nemtörődöm" stílust. Semmi empátia nincsen benne viszont kifejezetten társasági lény ami rám például nem vall.Ennek ellenére szeretem, csak nekem nagyon furcsa hogy ennyire különbözünk.Vagy ez teljesen normális?
Az, hogy testvérek vagytok, nem feltétlenül jelenti azt, hogy nagyon hasonlónak kellene lennetek. Én is nagyon különbözöm a nővéremtől, teljesen mások vagyunk, ami inkább gyerekkorunkban volt nagyon zavaró, de most már nagyon jó testvérek vagyunk.
Ne aggódj emiatt, nem kell egyformának lennetek ahhoz, hogy jól kijöjjetek egymással. Fogadd el őt és elsősorban saját magadat olyannak, amilyenek vagytok, az élet ettől színes.
31/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!