Miért baja az a szüleimnek hogy bepasiztam a nyaralásunkon?
én sem értem, mi bajuk a szüleidnek, végül is 17 évesen teljesen normális, hogy egy nyaraláson több pasassal egyéjszakás kalandba bonyolódsz és a szobájukban "alszol"
<facepalm>
A szüleiteknek az a bajuk hogy nem szóltatok arról hogy hol és kivel lesztek, ennyi.
Én is voltam már így nyaraláskor hogy megismertem egy helyi lányt igaz Horvátországban voltunk, apartmanba a lány is a szomszéd utcába volt a szüleivel, mindketten magyarok vagyunk mint kiderült csak alig 40 km-re lakunk egymástól. A szüleim mondták hogy jó mehetek csak ésszel és ne menjek olyan helyre amit nem ismerek hogy hol van és nem találnék vissza. Bár szüleim engem nem féltettek akkor 16 évesen, jobban féltették a 24 éves felnőtt lány tesómat aki még a szomszéd faluból is alig bírt tájékozódni hogy melyik buszra kell szállnia hazafelé és melyik irányba. Én szóltam akkor nyaralás alatt hogy a csajnál leszek valószínű egész éjszaka, ne idegeskedjenek, nem is volt ebből probléma. De abból viszont igen hogy kint a tengerparton szó nélkül mentünk el a lánnyal sétálni egy eldugottabb helyre picit kettesben romantikázni. Nem mentünk vízbe meg semmi csak nem voltunk szem előtt, nem tudták hol vagyok, és amiatt jött is a seggberúgás de ez jogos is volt. A lánnyal sokáig voltunk együtt 2 hetente találkoztunk hétvégente egyszer én mentem egyszer ő jött hozzánk, a szüleink is a nyaraláson ismerték meg egymást, csak ezért támogatták a dolgot hogy együtt nyaraltunk és sok megtervezett családi programon nem vettem részt de meg is értették, örültek hogy jól éreztem magam és lett barátnőm.
Ó persze. A világ legnormálisabb dolga, hogy 17 éves ismeretlen pasikkal összefekszik egy idegen országban.
"mindketten perfekt angolok vagyunk"
Csak az ész hiányzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!