Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Megmondanátok vagy jeleznétek...

Megmondanátok vagy jeleznétek valahogy kamasz és felnőtt gyerekeiteknek, hogy a házasságotok válságban van?

Figyelt kérdés
Nem tudom mi a helyes. A feleségem hallani se akar a gyerekek "beavatásáról", azonban az életünket teljesen felforgattuk. Eladtuk a lakásunk, másik országrészbe költöztünk, új munkahely, új iskola, messze a rokonoktól. A gyerekeinknek csak azt hajtogatjuk, így jobbak az esélyeik a továbbtanulásra, közelebb az egyetem. Engem ez nagyon zavar. A feleségem szigorú és szerinte a gyerekek nem részei a kettőnk kapcsolatának, őket nem kell azzal terhelni, hogy az egész váltás kettőnk miatt van. A barátok se tudják az igazat. Van olyan, aki hasonló helyzetben volt és utólag mégis kiderült az igazság és a gyerekei megharagudtak rá?
2015. aug. 30. 14:14
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

ugyanmár egy kamasz magától is tudja mi a helyzet,

és az tényleg jobb a gyereknek ha az összes technikai részletet ti csendben intézitek mintha mindenből nagy sírós családi jellenet kerekedne

2015. aug. 30. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!