Miért várja el anya hogy holnap ebédet főzzek éjszakás műszak után?
Reggel hazaérek, beesnék az ágyba, de anya közölte hogy én főzök..
Mit csináljak vele??
10-es
Dolgom van. (koltozok vissza koliba)
"Biztos így akarja, hogy észrevedd, hogy ő is ugyanezt cxsinálja minden nap, munka után főz ugyanúgy. Neki ki köszöni meg? senki"
A különbség az, hogy a kérdező édesanyja 10 óra ébrenlét után főz, a kérdezőnek meg kb. 19-20 óra után kellene nekiállnia (felkel délben, 2-kor elindul, 7-re hazaér a műszakból, aztán még főzzön, úgy, hogy minden nap 5 órákat alszik a műszak miatt?) - ez egy normál ember esetében aki 7-kor kel azt jelentené, hogy éjjel 2-3-kor kellene nekiállnia főzni, egész napos ébrenlét után. EZT kellene összehasonlítani, és pattogni, hogy ugyan már, nem nehéz.
Ki mondta, hogy minden nap 2-kor indul el? Mondta, h költözik vissza a koliba. Én is holnap költözöm vissza másik városba, ezt évente 1X kell megtennem, hú de fárasztó.
Az anyukája éveken keresztül főz neki kitudja hány órás meló után, neki 1X kellene ezt megtennie. Az egy szerencsétlen egybeesés, h pont ekkor akar a koliba visszaköltözni. Dolgozzon, főzzön vmi egyszerű kaját aztán aludjon, egyszer ki lehet bírni, én is voltam meg dolgoztam ennyi ideig egyhuzamba, fitalaon meg se kottyan
De a többi házimunkát felesben csináljuk egyrészt, másrészt meg ő kelés után egyből megy melóba, hazaéréskor Kevésbé fáradt, mint én x óra ébrenlét plusz éjszakázás miatt.
A szendvics nem ebéd nekik. Pizza van otthon, de az nem számít ebédnek. Apának még a túrós csusza, mákos tészta stb se, amit fél óra alatt összedobnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!