Normális anyukám, hogy ezért nem akar eljönni majd az esküvőnkre? (Bővebben lent! )
Én is keresztény vagyok, de anyukádnak most tényleg nincs igaza. Persze pálcát törni nem szabad felette, Te nem ismerheted a belső indítékait, nem tudhatod neki ez miért ilyen fontos. Azt javaslom, nyugodtan tarts ki a döntésetek mellett, de próbáld beleképzelni magad anyukád helyzetébe, világlátásába, életébe és miután megértetted Őt beszélj vele nagyon őszintén erről. Ő hozott a világra, az írásod alapján alapvetően nem is rossz a kapcsolatotok, muszáj ezt békével kezelni, mert, ha nem lesz ott, vagy hetekig veszekedtek emiatt, rossz szájízzel leszel az esküvőn, az meg igazán nem lenne jó. Te vagy a bölcsebb ebben a helyzetben, használd ezt ki és próbáld békével rendezni, hogy ne sérüljön a kapcsolatotok.
ui: A Bazi nagy francia lagzik c. film (2015) pont erről szól, amellett, hogy aktuális, nagyon szórakoztató, meleg szívvel ajánlom, hátha segít Neked, vagy Neki. :)
"Normális anyukám, hogy ezért nem akar eljönni majd az esküvőnkre?" - Nem, nem az, ha normális lenne, akkor tudná, hogy a házasságkötés a házasulandókról szól, és nem az ő vágyairól.
Apukád viszont teljesen normális:)
szerintem semmiképp sem szabad olyan köztes megoldásba belemenni, amit az egyik korábbi válaszoló javasolt, vagyis hogy legyen jelen mindkét vallás papja.
Nem szabad ilyen dolgokban engedményeket tenni, mert ez a Te esküvőd, és nem az anyukádé. szóval szerintem nyugodtan szervezkedj tovább, egyáltalán nem szép és nem keresztényi tőle, hogy el akarja venni az örömödet, és megkeseríti a készülődésedet. Szerintem hívd meg mindenképp, ha olyan csökönyös, hogy nem megy el a saját lánya esküvőjére, azzal az indokkal, hogy nem tudta ráerőltetni az akaratát, az legyen az ő baja. Jól meg fogja bánni, az tuti.
Minek már ruhát próbálni ha csak márciusban lesz a lagzi könyörgöm?!!! Nem korai az???!
Amúgy ilyen esetben, bárki bármit is mondjon, vallásos valaki vagy sem, de illik két felekezetű templomit tartani.
Családi körben, ismerősi körben, illetve baráti körökben ez mindenhol igy volt.
Tehát valahol megértem anyukádat.
20/l
Nem korai, barátnőm júliusban esküdött, februárban lett meg a ruha, s májusra hozták csak meg, még át kellett alakítani kicsit.
S egyébként is, és ha nem talál megfelelőt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!