Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, a szüleim beleszól...

Mit tegyek, a szüleim beleszólnak a munkámba?!

Figyelt kérdés
22 éves lány vagyok, már 2 éve Németországban dolgozom, 3-4 havonta járok haza. Amikor otthon vagyok a szüleim gyakran kérdezgetik hogy mikor szeretnék véglegesen hazajönni, ill. olyan ismerősöket hoznak fel példának akik otthon, Magyarországon találtak munkát. Miért nem értik meg hogy nem szeretnék visszajönni? 22 évesen már el tudom dönteni,hogy mit szeretnék...

2015. aug. 26. 21:23
 1/4 Dr. Kangörcs ***** válasza:
96%
Ezt így mondd meg nekik is.
2015. aug. 26. 21:28
 2/4 anonim ***** válasza:
25%
Nem téged kéne visszarángatni ebbe a trágya országba, hanem azt kellene megoldani, hogy a szüleidet is ki tudd innen menekíteni magad mellé.
2015. aug. 26. 21:50
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Hiányzol nekik és kicsit maradi gondolkodásúak, de így kerekperec közöld velük. Te döntésed.
2015. aug. 26. 22:12
 4/4 anonim ***** válasza:
21%

nyilván azt szeretnék, ha a közelükben lennél, ez természetes dolog, és nem arról szól, hogy hány éves vagy. Németország sem az ígéret földje, és lehet, hogy majd te is egyszer megtudod, mi a honvágy.

Nem kell makacskodni meg felháborodni, inkább kezeld ezt a helyzetet türelemmel.

2015. aug. 26. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!