Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek? Anyum számon kér...

Mit tegyek? Anyum számon kér rajtam mindent. Még azt is, hogy mikor mit eszek. Ráadásul egyedül lakom 19/l

Figyelt kérdés
2015. aug. 26. 20:00
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Mi közöd van hozzá hogy honnan van saját lakása..??? Istenem

Kérdező.. Amíg nem állsz ki magadért addig sajnos ez lesz.én biztos hogy nem engedném be!!

2015. aug. 26. 22:29
 22/24 anonim ***** válasza:
Zárd be a hálószobátok ajtaját. Én biztos, hogy csak a nappaliig engedném. Mindennek van határa. Azzal, hogy össze-vissza kutakodik a lakásotokban bőven túllépte.
2015. aug. 26. 22:31
 23/24 anonim ***** válasza:
És miért kutakodik? Valamit keres vagy csak kíváncsi vagy nem bízik meg benned? Egyik se egészséges szerintem. Az meg hogy azért szereted, mert ő az anyád az nekem kicsit kényszernek tűnik. Nem azért kell szeretni mert az aki hanem azért amilyen. Arról nem is beszélve, hogy valószínűleg nem jó szándékból csinálja, amit csinál. Mond meg neki, hogy ha legközelebb jön és kutakodik akkor többet nem engeded be. Ha ezután is folytatja, akkor tényleg ne enged be.
2015. aug. 27. 10:36
 24/24 anonim ***** válasza:
Akkor meg mond meg neki ha nem bírod kint tartani hogy csak akkor engeded be hogyha bizonyos szabályoknak eleget tesz..elvégre a ti házatok
2015. aug. 27. 15:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!