Mit tegyek? Anyum számon kér rajtam mindent. Még azt is, hogy mikor mit eszek. Ráadásul egyedül lakom 19/l
Figyelt kérdés
2015. aug. 26. 20:00
11/24 A kérdező kommentje:
Nem lehet neki semmit sem elmagyarázni...mert akkor jön azzal hogy nem szeretem hálátlan kölyök vagyok...
2015. aug. 26. 20:50
12/24 anonim válasza:
Profi lelki terrror, te meg még benyalod :/
13/24 A kérdező kommentje:
De az anyám nincs szivem kidobni...mondjuk párom nem egyszer tette meg
2015. aug. 26. 20:57
14/24 anonim válasza:
Ki engedi be?
Akkor ki a hülye?
Ez a kamukérdés egyébként kb heti kétszer előjön itt.
15/24 anonim válasza:
Mond meg neki kedvesen, játékosan (hogy ne érezze túl sértőnek), hogy ha továbbra is ezt a műsort adja elő nálatok, akkor lehetőleg 1 hónapban 1-2 alkalomnál többször ne akarjon átjönni hozzátok, mert ennyi alkalommal még rá bírod hagyni a dolgokat, különben meg ő fog megsértődni.
16/24 A kérdező kommentje:
Nem kamu...én engedem be mert az anyám és szeretem...de nincs szívem kidobni mégis csak ő nevelt fel...köszönöm a válaszokat még ha voltak közötte kicsit bunkók is
2015. aug. 26. 21:06
17/24 anonim válasza:
Ha nem akarod őt kizárni, akkor egyszerűen azokat a dolgokat, amit nem akarsz az orrára kötni, elzárod. (vagy egy szekrénybe, vagy a hálószobába...gondolom oda csak nem megy kutatni)
18/24 anonim válasza:
és hogy lehetséges hogy 19 évesen saját lakásod van? azt megértem hogyha lenne lakásod ,mert örökölted vagy kaptad.de önerőből nagyon kétlem.
és miért laksz egyedül ha vőlegényed van?
több sebből is vérzik ez a történet. de ha tényleg igaz akkor válts témát amikor felhozza anyukád az ilyesmit. egyszerűen ne reagálj rá,majd megunja az okoskodást
19/24 A kérdező kommentje:
Úgy értettem hogy anyumtól...a másik albérlet...
2015. aug. 26. 21:21
20/24 anonim válasza:
Hogy szerethetsz egy ilyen embert?
Mégis csak ő nevelt fel... ezt tudod, kik mondják? Akik bűntudatból szeretnek valakit, nem szeretetből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!