Anyukám nem engedi a fogamzásgátlót, de már nagykorú vagyok, hogy győzzem meg?
Hát én is 5 évig szedtem a fogamzásgátlót, majd 4 évig hüvelygyűrűt használtam. Nekem sem volt semmilyen mellékhatása.
Aztán amikor abbahagytam, na akkor jöttek sorra a problémák, 4 év volt mire helyrerázódott minden! És sikerült a terhesség is!
És utólag jöttem rá még egy nem elhanyagolható mellékhatásra: sokkal több a libidóm gyógyszermentesen, sőt, sokkal-sokkal jobban élvezem szexet is!
És márkás óvszert lehet ám olcsóbban is venni, a Tescóban most a Durex 12 db-os csak 2300 ft, de én sokszor veszem a dm-ben is kuponokkal, egyéb akciókkal volt már 1500-ért is a 12 db-os. És ez a legdrágább óvszer, vannak ettől sokkal olcsóbbak is, kísérletezni kell.
Szia!
Sajnos nekem sem volt jó tapasztalatom a gyógyszerrel. Alacsony hormontartalmút szedtem, nem is volt semmi gond amíg szedtem. Utána borult fel a hormonrendszer, 4 éve szeretnék gyereket és nem sikerült. Orvostól orvosig járok a mai napig. Ha később szeretnél gyereket, nem ajánlom. Nagyon bánom már, de úgy voltam én is vele, hogy hol van még az. Hát itt :(
25/N
Ez kevés infó. Miért nem engedi? Mondjuk azért, mert ő tisztában van vele, hogy nála milyen mellékhatásokat okozott vagy a családban kinek volt trombózisa?
Vagy azért, mert felnőtt ember vagy eléggé, hogy gyógyszert szedj meg szexuális életet élj, de azért az árát ő pengesse ki?
Ha a családi kórelőzményekkel tisztában vagy, akkor szépen elmész orvoshoz, felíratod és kiváltod magadnak. Anyukádnak tulajdonképpen nincs köze hozzá, nem is kell tudnia róla - bár nem árt, ha valaki el tudja mondani a mentősnek, hogy miket szedsz, ha mondjuk trombózist kapsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!