Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukám nem engedi a fogamzásg...

Anyukám nem engedi a fogamzásgátlót, de már nagykorú vagyok, hogy győzzem meg?

Figyelt kérdés
2015. aug. 24. 16:49
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Hát én is 5 évig szedtem a fogamzásgátlót, majd 4 évig hüvelygyűrűt használtam. Nekem sem volt semmilyen mellékhatása.

Aztán amikor abbahagytam, na akkor jöttek sorra a problémák, 4 év volt mire helyrerázódott minden! És sikerült a terhesség is!

És utólag jöttem rá még egy nem elhanyagolható mellékhatásra: sokkal több a libidóm gyógyszermentesen, sőt, sokkal-sokkal jobban élvezem szexet is!

És márkás óvszert lehet ám olcsóbban is venni, a Tescóban most a Durex 12 db-os csak 2300 ft, de én sokszor veszem a dm-ben is kuponokkal, egyéb akciókkal volt már 1500-ért is a 12 db-os. És ez a legdrágább óvszer, vannak ettől sokkal olcsóbbak is, kísérletezni kell.

2015. aug. 25. 10:01
 22/25 anonim ***** válasza:
0%
Húszas! Mesélj még, hány év alatt lett több millió abortusz Az országban ?
2015. aug. 25. 10:21
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Sajnos nekem sem volt jó tapasztalatom a gyógyszerrel. Alacsony hormontartalmút szedtem, nem is volt semmi gond amíg szedtem. Utána borult fel a hormonrendszer, 4 éve szeretnék gyereket és nem sikerült. Orvostól orvosig járok a mai napig. Ha később szeretnél gyereket, nem ajánlom. Nagyon bánom már, de úgy voltam én is vele, hogy hol van még az. Hát itt :(

25/N

2015. aug. 25. 11:52
 24/25 anonim ***** válasza:
33%

Ez kevés infó. Miért nem engedi? Mondjuk azért, mert ő tisztában van vele, hogy nála milyen mellékhatásokat okozott vagy a családban kinek volt trombózisa?

Vagy azért, mert felnőtt ember vagy eléggé, hogy gyógyszert szedj meg szexuális életet élj, de azért az árát ő pengesse ki?

Ha a családi kórelőzményekkel tisztában vagy, akkor szépen elmész orvoshoz, felíratod és kiváltod magadnak. Anyukádnak tulajdonképpen nincs köze hozzá, nem is kell tudnia róla - bár nem árt, ha valaki el tudja mondani a mentősnek, hogy miket szedsz, ha mondjuk trombózist kapsz.

2015. aug. 25. 12:00
 25/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat, végül beleegyezett, de annyi rosszat írtatok róla és máshol is rengeteg embertől olvastam, hallottam, hogy meghíztak, nehéz volt utána a gyerekvállalás, hogy inkább hagyom a dolgot.
2015. aug. 25. 14:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!