Anyukám nem engedi a fogamzásgátlót, de már nagykorú vagyok, hogy győzzem meg?
Azt a pénzt, amit gumira költenél (ha anyukádtól kapod) gyűjtögeted és gyógyszert veszel belőle. Nekem a 3 havi adag tablettám 4000 forintba kerül, egy csomag 3 darabos *urex 1000 forint. Nem kell sokat gyűjtögetni, egy jobb kapcsolatban egy hónap alatt összejön egy olcsóbb bogyó ára, ami 3 hónapra elég.
Off: nekem meg semmiféle mellékhatása nem volt. Nem híztam, nem lettem tőle pattanásos, nem görcsölök jobban és trombózist sem kaptam. Ki kell próbálni, ha nem válik be, újjal kell kisérletezni. Azért, mert 100-ból egy ember tapasztalt negatívumot, még nem jelenti azt, hogy a fogamzásgátló rossz.
Ha fogamzásgátlót szeretnél, akkor gondolom állandó kapcsolatod van. (alkalmi partnernél, vagy gyakori váltásnál azért nem olyan felelőtlen az ember lánya, hogy gumi nélkül belemenjen bármibe). Szóval véleményem szerint a védekezés kettőtök felelőssége, ezáltal nyugodtan kérd el a tabletta árának a felét a barátodtól. A másik felét meg valahogy összespórolod a zsebpénzedből.
Nagykorú vagy, úgy védekezel, ahogy akarsz. Ha minden esetleges mellékhatás ellenére is ezt szeretnéd, menj, és írasd fel magadnak, nem kell hozzá szülői engedély.
Felnőtt vagy--->elmész és megveszed.
Azt ne várd hogy ő fizesse. Ott vagy te meg a barátod.
utolso ez marha nagy hulyeseg Hurlygyuru ua hormont tartalmaz
sot a tromozis veszely meg nagyobb
annyi teveszme kering a gyogyszer korul kozben tobb mill abortuszt vegeztek el az evek soran az orszagban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!