Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukám nem engedi a fogamzásg...

Anyukám nem engedi a fogamzásgátlót, de már nagykorú vagyok, hogy győzzem meg?

Figyelt kérdés
2015. aug. 24. 16:49
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell az engedélye hozzá. A saját döntésed, hogy szeded-e vagy sem. Ez a felnőtt élet egyik előnye.
2015. aug. 24. 18:05
 12/25 anonim ***** válasza:
88%
Miért van az lepontozva, aki leírta, hogy problémát okozott nála a tabletta?
2015. aug. 24. 19:14
 13/25 anonim ***** válasza:
74%

Azt a pénzt, amit gumira költenél (ha anyukádtól kapod) gyűjtögeted és gyógyszert veszel belőle. Nekem a 3 havi adag tablettám 4000 forintba kerül, egy csomag 3 darabos *urex 1000 forint. Nem kell sokat gyűjtögetni, egy jobb kapcsolatban egy hónap alatt összejön egy olcsóbb bogyó ára, ami 3 hónapra elég.

Off: nekem meg semmiféle mellékhatása nem volt. Nem híztam, nem lettem tőle pattanásos, nem görcsölök jobban és trombózist sem kaptam. Ki kell próbálni, ha nem válik be, újjal kell kisérletezni. Azért, mert 100-ból egy ember tapasztalt negatívumot, még nem jelenti azt, hogy a fogamzásgátló rossz.

2015. aug. 24. 19:56
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Ha fogamzásgátlót szeretnél, akkor gondolom állandó kapcsolatod van. (alkalmi partnernél, vagy gyakori váltásnál azért nem olyan felelőtlen az ember lánya, hogy gumi nélkül belemenjen bármibe). Szóval véleményem szerint a védekezés kettőtök felelőssége, ezáltal nyugodtan kérd el a tabletta árának a felét a barátodtól. A másik felét meg valahogy összespórolod a zsebpénzedből.

Nagykorú vagy, úgy védekezel, ahogy akarsz. Ha minden esetleges mellékhatás ellenére is ezt szeretnéd, menj, és írasd fel magadnak, nem kell hozzá szülői engedély.

2015. aug. 24. 20:14
 15/25 anonim ***** válasza:
91%

Felnőtt vagy--->elmész és megveszed.

Azt ne várd hogy ő fizesse. Ott vagy te meg a barátod.

2015. aug. 24. 20:41
 16/25 anonim ***** válasza:
87%
egy no aki nem akar gyereket duplan vedekezik a fiu ovszert huz a lany gyogyszert szed igy a nemi bvajok es a terhessseg is kizarva es ovszer szakadas eseten nincs gond
2015. aug. 24. 21:11
 17/25 anonim ***** válasza:
92%
14: AMíg szedtem, nekem se volt bajom. Aztán abbahagyás után 2 évig dokihoz jártam, mire helyrejött minden. SOHA többé.
2015. aug. 24. 22:10
 18/25 anonim ***** válasza:
80%
Anyukáddal értek egyet, én se fogom ajánlani a lányomnak. Engem is kicsinált a gyógyszer. Nem trombózis, csak egyéb apróságok.
2015. aug. 24. 22:26
 19/25 anonim ***** válasza:
0%
köztes megoldásként a hüvelygyűrű esetleg felmerült? az nem az egész testet "rombolja", hanem csak helyileg fejti ki a hatását. lehet abban benne lenne anyukád, és mindenki boldog lenne
2015. aug. 25. 09:33
 20/25 anonim ***** válasza:
28%

utolso ez marha nagy hulyeseg Hurlygyuru ua hormont tartalmaz

sot a tromozis veszely meg nagyobb

annyi teveszme kering a gyogyszer korul kozben tobb mill abortuszt vegeztek el az evek soran az orszagban

2015. aug. 25. 09:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!