Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 23 éves férfi vagyok 1éves...

23 éves férfi vagyok 1éves korom óta nevelőszülőknél élek. Szeretnék információt szerezni az igaziszűleimről. Hová érdemes ezügyben fordulni?

Figyelt kérdés

Annyi információm van eddig, hogy hol születtem, anyám neve,

anyám Budapesten a 8. Kerületben is lakott és nem az igazi apámról kaptam a nevemet. Van valami lehetőség ennyi információbol nekikezdeni vagy esélytelen ,hogy ennél többet megtudjak róluk?

2015. aug. 24. 13:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Bocs az offért, de elgondolkodtam, hogy a sok-sok abortuszpárti, aki örökbefogadásra buzdítja a terhes nőt, most hol vannak?????

Szinte minden válaszoló szapulja a kérdező biológiai szüleit, és hogy eldobták, és hasonlók. Honnan a fenéből tudjátok, hogy milyen élethelyzetben került sor az örökbeadásra?

Egyébként pedig kedves kérdező, teljesen jogos és egyáltalán nem meglepő igényed a biológiai szüleid ismerete. Minden örökbefogadott gyökértelennek érzi magát, ha nem tudhatja honnan jött. Még ha csalódik is, ami sajnos az esetek többségében meg is történik.

2015. aug. 24. 14:58
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
abortuszellenest akartam írni abortuszpárti helyett...
2015. aug. 24. 14:59
 13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat! Nem azért szeretném megkeresni őket vagy információt szerezni róluk,hogy netalántán élnek még akkor a nyakukba ugorjak vagy hasonló, nincsenek előitéleteim feléjük csak az érdekelne leginkáb, milyen emberek mire számithatok genetikailag mit örököltem tőlük hogy néznek ki, milyen a természetük, betegségekre hajlamosság pl 30 éves korban rák, stb. Nevelőszüleim se tudnak többet nálam szülés után 1éves koromig intézetben voltam ahol annyira jó bánásban volt részem (hogy mind a két kezemen a középső ujam eltört aminek a nyomai mai napig is megvannak) így a nevelőszüleim se tudtak velük/vele találkozni. Igaz bizonyos fokig az az állítás, hogy az az igazi szülő aki felnevel és nevelés kérdése az hogy milyen ember leszek de a gének ezt meg tudják cáfolni ha nem is rögtön hanem pl 30-40 éves korban.
2015. aug. 24. 19:02
 14/16 anonim válasza:
Mi lett a történetből?
2017. ápr. 17. 09:37
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Amit lehetett kipróbáltam hivatal sem tud semmi információval szolgálni...
2017. jún. 13. 14:03
 16/16 anonim ***** válasza:
62%
Végre egy ember, aki veszi a fáradságot, hogy a válaszadóinak megírja, hogy mi lett! Grat :)
2019. máj. 13. 00:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!