23 éves férfi vagyok 1éves korom óta nevelőszülőknél élek. Szeretnék információt szerezni az igaziszűleimről. Hová érdemes ezügyben fordulni?
Annyi információm van eddig, hogy hol születtem, anyám neve,
anyám Budapesten a 8. Kerületben is lakott és nem az igazi apámról kaptam a nevemet. Van valami lehetőség ennyi információbol nekikezdeni vagy esélytelen ,hogy ennél többet megtudjak róluk?
Bocs az offért, de elgondolkodtam, hogy a sok-sok abortuszpárti, aki örökbefogadásra buzdítja a terhes nőt, most hol vannak?????
Szinte minden válaszoló szapulja a kérdező biológiai szüleit, és hogy eldobták, és hasonlók. Honnan a fenéből tudjátok, hogy milyen élethelyzetben került sor az örökbeadásra?
Egyébként pedig kedves kérdező, teljesen jogos és egyáltalán nem meglepő igényed a biológiai szüleid ismerete. Minden örökbefogadott gyökértelennek érzi magát, ha nem tudhatja honnan jött. Még ha csalódik is, ami sajnos az esetek többségében meg is történik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!