Szülők! Ti milyen jegyek miatt akadtok ki egy hetedikes gyerekre aki eddig kitünő volt?
Figyelt kérdés
2015. aug. 22. 20:21
11/11 anonim válasza:
Minden ember más.
Anyád a négyesért üvölt, látod, én meg a kettesért morognék :)
Mondjuk én olyan vagyok, ha látom, hogy valami nehezen megy a csemetémnek, nem leüvöltöm, hanem segíteni próbálok, visszaemlékezve arra az időre, mikor nekem nem ment pár dolog.
Ha én nem is tudok segíteni személyesen, akkor különtanár lenne a dologból, de egy hármas vagy akár egy becsúszott karó nem a világ vége.
Illetve a szigor helyett beszélgetnék vele őszintén, hogy miért hasznos a tanulás, és ha most szorgalmas, később megtérülhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!