Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak, hogy magántanul...

Mit csináljak, hogy magántanuló lehessek?

Figyelt kérdés

Tettem valamit, ami most kiderült és tegnap óta "publikus", az évfolyamból már öten írtak, hogy ez igaz-e és hogy úristen, meg ez lesz az év pletykája, stbstb. Előre félek, mi lesz szeptembertől és én így nem akarok bemenni közéjük. Valamikor imádtam az összes ottani embert, most meg már szinte senkivel nem beszélek, mert egyetemistákkal vagyok jóban.

Nem akarom, hogy én legyek az a lány, akire ujjal mutogatnak és pletykálnak...

Lehetnék magántanuló, ez 100%, szóval azt ne írjátok, hogy csak különleges indokkal engedélyezik.

Egy évem lenne még.

2015. aug. 21. 14:15
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
73%
Ha ri_banckodtál most már vállald a következményeket. Amúgy 2 hét és már senkit nem fog érdekelni.
2015. aug. 21. 14:18
 2/18 anonim ***** válasza:
76%
Privátba leírod h mi lenne a pletyka tárgya ?
2015. aug. 21. 14:22
 3/18 anonim ***** válasza:
86%

Ott ülsz a net előtt, használd:

[link]

2015. aug. 21. 14:36
 4/18 anonim ***** válasza:
89%

Valakit lepippantottál a WC-ben nagyon dolog...

Ha otthon maradsz akkor senki nem fog róla tudni és nem beszélnek rólad?:D

2015. aug. 21. 14:43
 5/18 anonim ***** válasza:
75%
Tuti rib.anckodás volt....
2015. aug. 21. 14:50
 6/18 anonim ***** válasza:
87%
Pár nap mulva senkit sem fog érdekelni.
2015. aug. 21. 14:52
 7/18 anonim ***** válasza:
94%

"Mit csináljak, hogy magántanuló lehessek?...

Lehetnék magántanuló, ez 100%, szóval azt ne írjátok, hogy csak különleges indokkal engedélyezik"

Most akkor mi a kérdés?

Néhány gondolat:

- meg tudom érteni, hogy félsz bemenni, de az a helyzet, hogy amikor megtetted azt a valamit, akkor kellett volna erre gondolni: mi lesz, ha kitudódik?

- első hozzászóló jól mondta, csak nem szép stílusban: ha az ember csinált valami hülyeséget, akkor az a legkevesebb, hogy vállalja a következményeit.

- képes lennél egy egész évet végigkínlódni magántanulóként (nehogy azt hidd, hogy könnyű, én voltam, különösképp a matek és a fizika nehéz tanár nélkül), ahelyett, hogy pl. 2 hétig állnád a sarat, utána lezajlana az egész és jönne új szenzáció?

- végezetül én a helyedben bemennék és megkérdezném: ki, mit szeretne tudni, elmondanám, azt is, hogy belátom, hülyeséget csináltam és kész.

Ez egyetlen esetben nem működik: ha tanátrral volt viszonyod, mert akkor Őt is magaddal rántod :-(

2015. aug. 21. 15:04
 8/18 anonim ***** válasza:
5%

Iskolaváltás nem jön szóba? Vagy teljesen publikus, ami történt?

A Nevelési Tanácsadóhoz fordulhatsz nyugodtan, szerintem ők tudnak segíteni, hogy mi lenne a legjobb, a szüleidet is beviheted következő lépésként, vagy az iskola igazgatóját, hogy együtt beszéljétek meg a teendőket. Erre viszont jövő héten sort kéne keríteni, ha szeptembertől már így akarsz nekivágni a tanévnek.

2015. aug. 21. 15:08
 9/18 anonim ***** válasza:
0%

Ha gondolod privátban leírhatnád,hogy mit csináltál! Kiváncsi vagyok.

Egyébként meg 2 hét még van a szünetből,addig kipletykálják magukat,utána senkit sem fog érdekelni. Te meg tegyél rájuk nagyívben!

2015. aug. 21. 15:26
 10/18 anonim ***** válasza:
66%

Magántanuló mert cikiznek? Jópofa vagy! :))) Nem lehetsz magántanuló ilyen hülyeséggel! Engem komoly lelki bajjal sem engedtek anno, amikor anyám is kérte velem együtt. Szóval ez neked bukta.

Az hogy cikiznek? Először át kéne gondolni mielőtt megcsinálod, és inkább neked meg kellene tanulni viselni a következményeket, nem elmenekülni magántanulónak.

Iskola ezért is iskola, nem csak a tananyag miatt.

2015. aug. 21. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!