Segítség, a még el se vált férjem új barátnőjét anyának szólítja a kisgyerekem, mit tegyek?
A válás még el se kezdődött. Egy hónappal az elköltözésünk után a férjemnek már új barátnője lett, akinek a mi gyerekünkkel korabeli az övè. A ferjem nagyon sokat van velük, olyannyira, hogy a családi rendezvényeken már részt vesz az új párjával. Mivel a férjem szinte betegesen szereti a gyerekünket a nyári szünetben fele-fele időbeosztást kellett engednem. Kértem ne mással, hanem a saját gyerekével és a válással foglalkozzon, hogy azért a szülei mi vagyunk apa és anya és ezt lássa is. De nem érdekli. Most a kicsi elkezdte az új barátnőt anyanak szolitani. :-(
Teljesen rosszul erzem magam, mit kell tenni egy ilyen helyzetben. Az onzoseg, ha azt gondolom en vagyok az anyja ezert engem szolitson egyedul az anyjanak?
Szerintem ne görcsölj ezen. Gondolom, mennyire rossz, hogy anyának szólítja, de tudja, h nem a nő az anyja, hanem te. Utánozza csak a másik gyereket.
Fiammal is jártam már így, játszón voltunk ketten, és volt ott egy pasi a gyerekével, fiam vele játszott, a kicsi ugye apának hívta a pasit, és a fiam is. Csak utánozta. Próbálj meg lazulni, nem tudod erről leszoktatni.
Az meg tök pozitív dolog, h a férjed ennyire szereti a gyereketeket.
Ezért jó, hogy ennyi a korai válás mostanában.
3 éves még, nem igen van képben. Ne várd tőle, hogy megértse.
elengedni megbocsajtani serelmeket feretenni
es jo szulonek kell maradni
Ennyire nehez=
a bosszu es a harag annak faj aki cipeli nem annak akire haragszik
a harag a bosszu mereg az elvalt keseru anyak magukat mergezik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!