Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apámtól ez nem volt bunkóság?

Apámtól ez nem volt bunkóság?

Figyelt kérdés
Szülinapja volt, a nővérem vett neki tortát, ajándékot, tök jó lett volna, de apám összeveszett anyával, vita lett, egymáshoz nem szóltak, a nővérem mondta hogy odaadja az ajándékot, erre igaz kedvesen, de azt mondta nem kell, a torta sem érdekelte, pedig csak miatta vette! Nem bunkó ? Eléggé felmérgelt minket, ha így folytatja ne várjon többet felköszöntést se többet.

2015. aug. 15. 22:42
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
66%

"Inkább ti vagytok a bunkók, hogy nem tudtok semmit, és úgy írtok!"

Ezt most gondold újra... Bunkó vagyok, mert válaszolok a feltett kérdésedre? Hát nem azért tetted fel a kérdést, hogy válaszoljunk?

Bunkó vagyok, mert nem tudok semmit? Az én hibám, hogy nem tudok semmit? Miért nem írtad le, hogy mi történt?

Így ez mind mind a TE hibád!!

Gondolkozz már el magadon egy kicsit.

2015. aug. 16. 13:27
 22/33 A kérdező kommentje:
Szerintem meg szándékosan fogjátok direkt az ő pártját, megfigyeltem, rengeteg kérdésnél direkt a kérdezővel szívóznak!
2015. aug. 16. 16:01
 23/33 anonim ***** válasza:
62%
Tevedsz. Szarul irtad le a helyzetet, az alapjan apadat vedjuk. Ha normalisan leirtad volna, akkor talan nem igy lenne. Mindenestre te csak egy dacos csitri vagy aki nem kapta meg a tabla csokit, amit neki igertek.. Hutsd le magad.
2015. aug. 16. 17:32
 24/33 anonim ***** válasza:
33%
Szerintem igenis bunkóság volt. Egy apa ne a gyerekén vezesse le a feszültséget, ha nem vele kezdett veszekedni. Legyen benne annyi, hogyha az anyával veszett össze, akkor ne bunkóskodjon a lányával, aki neki akart örömet szerezni...
2015. aug. 16. 17:43
 25/33 anonim ***** válasza:
64%

A 24. is megtanulhatna olvasni. Idézek a kérdésből: erre igaz kedvesen, de azt mondta nem kell,

Ebben mi a bunkóság?

2015. aug. 16. 19:30
 26/33 A kérdező kommentje:
Az hogy megvette neki, ha tudja hogy rossz napja van, mondja hogy ne vegye meg neki! Te meg egy 50 éves sz@.ros vagy, aki féllábbal a sírban van!
2015. aug. 16. 20:40
 27/33 anonim ***** válasza:
64%

Kérdező (#22) "Szerintem meg szándékosan fogjátok direkt az ő pártját, megfigyeltem, rengeteg kérdésnél direkt a kérdezővel szívóznak!"

Ezt az életbölcsességet... "szándékosan direkt" - nyilván "morális erkölcsi" szempontból...

És hát valóban, senki sem szokott véletlenül választ írni, kizárólag szándékosan... VAGY direkt... ahogy tetszik...

Igen, Kérdező, az ember azért ír választ, mert az a véleménye, amit leír... ha tetszik neked, ha nem...

2015. aug. 16. 21:05
 28/33 anonim ***** válasza:
62%
Kérdező, neked mindenki 50 éves, aki fél lábbal a sírban áll? Mondjuk ritkán találkozok ilyen idiótákkal, mint te, ez is tény.
2015. aug. 16. 21:07
 29/33 anonim ***** válasza:

"Te meg egy 50 éves sz@.ros vagy, aki féllábbal a sírban van!"

Ezt nem is tudom, hogy sikerült összehozni, de hatalmas intelligenciára utal.

2015. aug. 16. 22:02
 30/33 anonim ***** válasza:
89%
Kérdező, te ritka bunkó alak vagy. Remélem, apád a képedbe keni a tyúxaros tortádat. Megérdemled.
2015. aug. 17. 08:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!