Miért kell ekkora balhét csinálni a pénz miatt? Nem támogathatom a testvéremet?
Az öcsém bmxezik és a hétvégén eltört valami alkatrész a biciklijén. Anyáékat kérte, hogy adjanak pénzt újra, de csak veszekedés lett, hogy biztos nem költenek erre több, mint 30 ezret. A tesóm így semmit nem tudott csinálni, mert tényleg szinte az egész napokat a bmx parkban töltötte. Ezért otthon xboxozott, meg filmezett, ebbe is belekötött apa.
2 napja találkoztunk és mondta, hogy már megőrül apáéktól (tudom, milyenek, én is elköltöztem, ahogy 18 lettem). Én pedig odaadtam neki a pénzt, amire szüksége volt, hogy kicsit feldobjam és tudjon újra biciklizni.
Erre most arra ébredek, hogy ordítozva hív anya, hogy én mégis mit képzelek, hogy merek ennyi pénzt adni az öcsémnek, meg így akarom elérni azt, hogy engem jobban szeressen, mint őket, meg hogyha ennyire jól megy nekem, akkor pakol az öcsémnek és költözteti hozzám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!