Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért kell ekkora balhét...

Miért kell ekkora balhét csinálni a pénz miatt? Nem támogathatom a testvéremet?

Figyelt kérdés

Az öcsém bmxezik és a hétvégén eltört valami alkatrész a biciklijén. Anyáékat kérte, hogy adjanak pénzt újra, de csak veszekedés lett, hogy biztos nem költenek erre több, mint 30 ezret. A tesóm így semmit nem tudott csinálni, mert tényleg szinte az egész napokat a bmx parkban töltötte. Ezért otthon xboxozott, meg filmezett, ebbe is belekötött apa.

2 napja találkoztunk és mondta, hogy már megőrül apáéktól (tudom, milyenek, én is elköltöztem, ahogy 18 lettem). Én pedig odaadtam neki a pénzt, amire szüksége volt, hogy kicsit feldobjam és tudjon újra biciklizni.

Erre most arra ébredek, hogy ordítozva hív anya, hogy én mégis mit képzelek, hogy merek ennyi pénzt adni az öcsémnek, meg így akarom elérni azt, hogy engem jobban szeressen, mint őket, meg hogyha ennyire jól megy nekem, akkor pakol az öcsémnek és költözteti hozzám.

2015. aug. 14. 11:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem az is igaz, hogy udvarias lett volna ha beszél a szülőkkel és csak "véletlenül" felajánlja ,hogy fizeti a cuccot meg az is igaz arra költi a pénzt amire akarja. Engem sokkal inkább az lepett meg, hogy zavarja őket ha kint biciklizik a szabadban, de az is probléma ha otthon ül. Mert ha a fiad egész nap nincs otthon kiakadsz értem, de utána ne morogj ha utána meg otthon marad.
2015. aug. 14. 11:47
 12/14 anonim ***** válasza:
12%
8-as 7-esnek: A te hozzászólásodtól teljesen függetlenül írtam a véleményem, bár a megfogalmazásból valóban nem úgy tűnik, párhuzamosan írtunk:)
2015. aug. 14. 12:14
 13/14 anonim ***** válasza:
Oksi:-)
2015. aug. 14. 12:30
 14/14 anonim ***** válasza:
Szerintem nem volt jogos anyád ordítozása. A te pénzedet arra költöd, amire akarod. Hogy ők miért nem akarták kifizetni a javítást, irreleváns: levetted a vállukról ezt a terhet. Inkább köszönték volna meg.
2015. aug. 15. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!